Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Βήμα… ανόδου για Πιερικό - ΒΕΡΟΙΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/2d8edb28c6792cb00bf850749758d146_L.jpg 

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πιερικός στη Βέροια, επικρατώντας 2-0 της «Βασίλισσας» και πλέον διεκδικεί απευθείας την άνοδο στη..
Super League.
Η ομάδα της Κατερίνης ευτύχησε να σημειώσει δύο όμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Μοκακέ και Μπλαζέφσκι, ενώ οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν σε μια φλύαρη υπεροχή.
Η Βέροια φάνηκε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά, έχοντας κάποιες στιγμές μπροστά από τα καρέ του Καρακούση, χωρίς ωστόσο να τον απειλήσει ουσιαστικά. Μάλιστα στο 17’ ο Καλαϊτζίδης αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη της αλλαγή, με τον Μπουλούτ να παίρνει τη θέση του Λαγκλέ λόγω τραυματισμού. Στο 21’ κεφαλιά του Μπαργκάν, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Καρακούσης. Στο επόμενο λεπτό όμως, ο Μοκακέ από σέντρα του Μπλαζέφσκι έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από το γκολ, ωστόσο δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν. Και στο 37’ ο Μπλαζέφσκι με σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Καλί, έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια προσπαθούσε να αντιδράσει, ψάχνοντας το γκολ, ωστόσο οι παίκτες του Πιερικού είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Καρακούση. Δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις και το 0-2 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τους παίκτες του Γιώργου Χατζάρα να πανηγυρίζουν μια νίκη που τους βάζει σε τροχιά απευθείας ανόδου.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Καλτσάς (88’ Πασάς), Κανακούδης (58’ Λαναρής), Μπαργκάν, Λαγκλέ (17’ Μπουλούτ), Ντιέ, Ολαϊτάν, Βεργώνης, Γεωργιάδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιατζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου, Ποτουλίδης, Μοκάκε (90’ Λαζαρίδης), Πέντα (78’ Ρούσεφ), Μπλαζέφσκι (64’ Κοντεών), Κουτσοσπύρος.ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: