Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

συγκέντρωση στα Διόδια Αφιδνών...ΩΣ ΕΔΩ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ «ΣΩΤΗΡΙΑ» !

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα, οι κυβερνήσεις του ψέματος, της καταστολής και της υποταγής στη δικτατορία των αγορών, στην τρόικα και τη διεθνή τοκογλυφία, έχουν χρεοκοπήσει τη χώρα και διαλύουν την κοινωνία και τις ζωές μας. Τα ..χαράτσια και οι κεφαλικοί φόροι διαδέχονται το ένα το άλλο, η ανεργία και οι εφεδρείες αυξάνονται δραματικά, ενώ η παιδεία και η υγεία απαξιώνονται.

Σήμερα που τα περισσότερα έργα έχουν σταματήσει σε αντίθεση με τα ταμεία είσπραξης διοδίων,οι εταιρείες έχουν εισπράξει κανονικά τις επιδοτήσεις από ΕΕ και Ελληνικό δημόσιο και κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι αύριο δεν θα αναχωρήσουν χωρίς να έχουν ολοκληρώσει τα έργα, αποκομίζοντας υπερκέρδη.

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων ΒΑ Αττικής καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε καταγγελία των συμβάσεων όπως αναλυτικά και εμπεριστατωμένα έχουμε υποστηρίξει σε έκθεση που έχουμε καταθέσει στον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κο Ρακιντζή.
 Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, δηλώνουμε έμπρακτα:
ΩΣ ΕΔΩ!  ΟΧΙ ΑΛΛΗ «ΣΩΤΗΡΙΑ» !

Συνεχίζουμε αταλάντευτα να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο των αιτημάτων μας, την αξιοπρέπεια μας και το μέλλον των παιδιών μας, τα δημόσια αγαθά και τη δημόσια περιουσία. Συνεχίζουμε ως την κατάργηση των συμβάσεων.


Απαιτούμαι την κατάργηση των διοδίων στην Αττική και συντονίζουμε τον αγώνα μας με την υπόλοιπη χώρα, για δρόμους ελεύθερους χωρίς διόδια.

Παλεύουμε για τη συγκρότηση δημόσιου φορέα με κοινωνικό έλεγχο για την αποπεράτωση των έργων και διαχείριση των Εθνικών μας δρόμων.

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια και η Επιτροπή Πολιτών του Δήμου Ωρωπού ενάντια στα Χαράτσια καλούν τηνΠαρασκευή 23/12/2011 και ώρα 4:00 μ.μ. σε συγκέντρωση στα Διόδια Αφιδνών
http://www.diodiastop.blogspot.com

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: