Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Διακοπή κυκλοφορίας των Τεμπών - Λόγω απαραίτητων εργασιών αύριο Τετάρτη


Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 Ελλάδα  

Στην διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου και από ώρα 8 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι θα προβεί η Αυτοκινητόδρομος.. Αιγαίου Α.Ε.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση την Παρασκευή το πρωί σημειώθηκε μικρής κλίμακας πτώση βράχων, η οποία όμως δεν επηρέασε την κυκλοφορία. Κατόπιν όμως επιθεώρησης προέκυψε η ανάγκη εκτέλεσης περιορισμένων εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από την εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. εκδίδεται η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Την Παρασκευή 22/07/2011 και ώρα 06:30, σημειώθηκε μικρής κλίμακας πτώση βράχων εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, η οποία δεν επηρέασε καθόλου την κυκλοφορία. Κατά την επιθεώρηση των πρανών που ακολούθησε, προέκυψε η ανάγκη εκτέλεσης περιορισμένων εργασιών καθαρισμού – συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.
Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τετάρτη 27/07/2011 από ώρα 08:00 έως και ώρα 14:00.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του παραπάνω τμήματος καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410/741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. εφιστά την προσοχή των χρηστών κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και ζητά την κατανόησή τους για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: