Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011
Αν νομίζετε ότι στον Δήμο Δίου - Ολύμπου οι κατασχέσεις σταμάτησαν κάνετε λάθος.Σήμερα εν μέσω αποχής των δικηγόρων, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης βρέθηκε στα δικαστήρια για εκδίκαση - συζήτηση, σε αίτηση δανειστού να κατασχέσει... καταθέσεις λόγω οφειλών.
- Βρέθηκε λοιπόν στα δικαστήρια μπάς και πείσει τον δικαστή να μήν δοθεί τέτοια άδεια, γιατί είναι τόσο έντονο το πρόβλημα που ούτε μισθούς δέν θα έχει ο Δήμος να πληρώσει άν συνεχιστούν οι κατασχέσεις.
- Μεγάλη ευθύνη για τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαθανασίου και τους συνεργάτες του να  "φέρει βόλτα τα οικονομικά" του Δήμου,πολλές οι δυσκολίες.
- Κατανοήσαμε πλήρως σήμερα την έκδηλη αγωνία του Αντιδημάρχου Γιώργου Φαρμάκη, που πραγματικά έδειξε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα "βουνό" που εν τέλει δέν έχουν ευθύνη οι ίδιοι.
- Ομως, για να μήν ξεχνιόμαστε, μεγάλο μερίδο ευθύνης έχουν οι προκάτοχοί τους και μάλιστα εκείνοι που στήριξαν την πλειοψηφούσα παράταξη.
- Μήπως αναζητούσαν συγχώρεση για την κακοδιαχείρηση και τον ερασιτεχνισμό στα οικονομικά των πρώην Δήμων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: