Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Προστέθηκε από  Πολιτεία
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
1
 
Στο Γυμνάσιο Αλωνίων πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνάντηση με εκπαιδευτικούς Γυμνασίων και... Γενικών Λυκείων του Γραφείου Δ.Ε. Πιερίας.
Η συνάντηση είχε χαρακτήρα επιμορφωτικού σεμιναρίου γύρω από θέματα παιδαγωγικά και διδακτικής με εισηγητές τον Προϊστάμενο Γραφείου Δ.Ε. Πιερίας, κ. Παναγιώτη Αλεκάκη, και τους κ.κ. Σχολικούς Συμβούλους Δ.Ε. Πιερίας, Αλέξανδρο Παπαργυρίου, Γεώργιο Πούλο και Πηνελόπη Τζιώκα.
2
Την ετήσια συνεστίαση πραγματοποίοησαν την Κυριακοί οι Σύλλογοι Ηλιοτρόπιο και ΣΥΝΑ. Παρεθρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, η Βουλευτής του Νομού Μαρία Μίχου, ο Ηλίας Τσιτλακίδης, ο Ηγούμενος Μάξιμος της Μονής Αγίου Διονυσίου Λιτοχώρου και άλλοι φορείς.
Την κοπή της πίτας έκοψε ο πατέρας Μάξιμος. Ο Σύλλογος Ηλιοτρόπιο κάνει μια προσπάθεια να ενεργοποιηθούν οι οικογένειες που έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με πρόβλημα εξάρτησης. Τέλος ο Σύλλογος είναι πάντα κοντά δε όποιον ζητήσει βοήθεια.
Απόστολος Λάγιος

3
Στα πλαίσιο ενημέρωσης για την απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης,  μέλη του Π.Α.ΜΕ με δυναμικό τρόπο έδειξαν την αντίθεσή τους, χθες το πρωί την αντίθεσή τους στο «χαράτσι» των 5 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν οι ασθενείς για υπηρεσίες του Νοσοκομείου Κατερίνης, κάνοντας συμβολική κατάληψη στην είσοδο του κτιρίου του νέου νοσοκομείου.

4
Γεύμα προς του εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης παράθεσε το Επιμελητήριο Πιερίας, το βράδυ της Παρασκευής.
Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, σε χαλαρό κλίμα, για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, την πορεία της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και τις δράσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ για την άψογη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια σημειώνοντας ότι καταβάλλεται και από τις δύο πλευρές μια σημαντική προσπάθεια για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου: «τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λειτουργούν κατά κάποιον τρόπο ως χορηγοί επικοινωνίας προκειμένου να ενημερώνονται τα μέλη του επιμελητηρίου Πιερίας γύρω από όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν».  Επίσης, ο κ. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι το 2011 είναι έτος εκλογών για το Επιμελητήριο και δήλωσε ότι ο συνδυασμός του θα είναι παρών στις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: