Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΜΟΣΧΟΣ ΓΙΑΛΙΕΝΙΟΣ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τα μέλη της ΝΔ Πιερίας



ΤΡΙΤΗ 11-5-2010
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημoκράτες


Την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΟΔΕ Πιερίας με τη συμμετοχή όλων των μελών της Νέας..
Δημοκρατίας.

Μετά την οδυνηρή ήττα του Οκτωβρίου η τεράστια συμμετοχή μας οδήγησε στην καθαρή εκλογή του Αντώνη Σαμαρά, του ανθρώπου που οδηγεί την παράταξη στην Αναγέννησή της.

Η εκλογή του προέδρου των νομαρχιακών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτεί το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και την οριστική ρήξη με πρακτικές και συνήθειες του χθες που έχουν πληγώσει όλους μας.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας, η συμμετοχή των πολιτών αποτελεί την μοναδική απάντησή μας στο φόβο και την υποβάθμιση για το αύριο των παιδιών μας.

Ζούμε την πιο σοβαρή κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Τέτοιες ασυνήθιστες εποχές δεν αντέχουν πολιτικές αντιδράσεις ρουτίνας. Δεν αντέχουν τη συνηθισμένη «πεπατημένη» .

Αυτές οι εκλογές σε τοπικό επίπεδο είναι κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτόγνωρο. Η απαίτηση όλων, στη μεγάλη μας παράταξη, είναι η ικανή τοπική ηγεσία. Τα μέλη μας συμμετέχουν και απαιτούν μια άλλη ποιότητα στα κομματικά όργανα που θα φέρει νέο αέρα και οξυγόνο στην παράταξή μας.

Οι πολίτες πλέον δεν αντέχουν τα μισόλογα και τις περιφράσεις.

Ανακοίνωσα με γραπτή δήλωσή την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πιερίας .

Συνεχίζω τη διαδρομή που ξεκίνησα στη ΜΑΚΙ και την ΟΝΝΕΔ, συνεχίζω μια συνεπή πορεία στα κοινά της πόλης και του Νομού μας με ένα όραμα. Η Νέα Δημοκρατία στηριγμένη σε ανθρώπους με αξίες και ιδανικά να πρωταγωνιστήσει ξανά στην πολιτική σκηνή για το καλό των πολιτών. Και αυτό απαιτεί ισχυρές ηγεσίες στα τοπικά όργανα που θα εμπνεύσουν και θα προσελκύσουν νέους ανθρώπους και θα οδηγήσει την πολιτική στο ρόλο που της αξίζει μακριά από τη σημερινή απαξίωση.

Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι ένα. Μαζική συμμετοχή όλων των μελών στην εκλογική διαδικασία της 30ης Μαΐου που θα δώσει δύναμη, αξιοπιστία και ισχυρή νομιμοποίηση.

Στην πορεία αναγέννησης της παράταξης που έκανε τις εθνικές στρατηγικές επιλογές, που μπορεί να αντέξει σε πιέσεις και να μην σκύψει το κεφάλι δεν περισσεύει κανείς.

Με διορατικότητα, αποφασιστικότητα και τολμηρά άλματα κοιτάμε μπροστά και θα παλέψουμε ο καθένας μας από το μετερίζι του ώστε να μετατρέψουμε την απόγνωση σε ελπίδα.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Μόσχος Γιαλένιος

Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πιερίας

m.gialenios1@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: