Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009 - ΤΟΠΙΚΗ

Έκτακτο συνέδριο Ν.Δ. Ο Καραμανλής δρομολογεί εξελίξεις. Ψεκάστε, ψηφίστε, φύγαμε. Και το όνομα αυτής, Ντορούλα.

***

Με μπλουτζίν ο Καραμανλής, πέταξε γραβάτες και κοστούμια, άλλαξε το ύφος καρδιναλίου, έγινε πιο καθημερινός, πιο ανθρώπινος. Πάμε πρόεδρε για Βαρδάρη, όπως πρώτα. Εις υγείαν.

***

Το να είναι θυμωμένοι οι οπαδοί της Ν.Δ. το κατανοώ. Το να είναι θυμωμένοι και οι υπουργοί της δεν το κατανοώ. Μη μας ζητάνε και τα ρέστα.

***

Τώρα ξύπνησαν όλοι. Πού είσαστε 5,5 χρόνια, Αιγάλεω καταντήσατε τη Ν.Δ.

***

Έτσι είναι, φίλε, όταν διορίζεις τρεις χάνεις δεκατρείς, όταν ευνοείται ένας δεν σου μένει κανένας.

***

Καλή η νέα κυβέρνηση δεν λέω, καλός ο Γιώργος δεν αντιλέγω αλλά το χούι-χούι, πολλές γυναίκες βρε παιδί μου, ούτε καλλιστεία του Αντένα να είχαμε.

***

Δεν με αιφνιδίασε η νέα υπουργός Περιβάλλοντος με το στυλ της. Ήταν πολύ συντηρητική. Θα μπορούσε να πάει και με φύλλο συκής. Όταν λέμε επιστροφή στη φύση, το εννοούμε.

***

Δεν είδαμε υπουργό απ’ την Πιερία. Ατυχήσαμε, γιατί ο Γιάννης κι ο Θανάσης είναι άρρενες. Ποιος ξέρει, ίσως σε κάποιον ανασχηματισμό η Μίχου.

***

Κάποιοι ετοιμάζονται για νομάρχες και δήμαρχοι. Γιατί ρε παιδιά, άλλη δουλειά δεν μπορείτε να κάνετε; Σώνει και καλά εξουσία θέλετε;

***

Τέλος το κομματικό κράτος. Τέλος τα ρουσφέτια. Ωιμέ, κι είχα μια κλήση της Τροχαίας και περίμενα την αλλαγή μπας και την σκαπουλάρω.

***

Η ατυχία του να είσαι Πασόκος. Έρχονται οι γαλάζιοι, σύννεφο το ρουσφέτι. Έρχεται ο Γιώργος, όλοι είμαστε ίδιοι. Τo be or not to be;

***

Μ’αυτά τα μυαλά που πάει ο Γιώργος, στο τέλος θα τον ψηφίζουν οι νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι θα θέλουν αλλαγή.

***

Ο Γιώργος βάλθηκε να μας κάνει Νορβηγία. Λίγο-πολύ γίναμε, άλλωστε όλοι από ένα Nokia κρατάμε στο χέρι.

***

Αντώνη Μπάσδρα είσαι πρώτος. Ο χάρτης δεν άλλαξε, είμαστε μπλε. Αντε τώρα, λέμε όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο και ξανά προς τη δόξα.

***

Και τώρα τι κάνουμε; Τρεις βουλευτές είχαμε χάσαμε δυο, υπουργό είχαμε, τον χάσαμε, χάσαμε και το ΥΜΑΘ. Και κλάααμα η Πιερία. Την εθνικοφροσύνη μην την κλαις.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: