Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Με τον Μάρκους πάει... Champions League



..sentragoal.gr
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΤΣΗ
Το καρέ (4-0) στην Τρίπολη έφερε… κέφια στον Παναθηναϊκό κι αυτό φάνηκε και το βράδυ της Κυριακής (24/5) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και με πρωταγωνιστές τους Σωτήρη Νίνη και Μάρκους Μπεργκ… εκτέλεσαν και τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague και με τη νίκη τους με 2-0 απέκτησαν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τον 2ο της ειδικής βαθμολογίας ΠΑΟΚ.
Απέδωσε δικαιοσύνη με γκολάρες ο Μπεργκ
Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε πολύ… φρέσκο από πλευράς δυνάμενων έκανε το «δύο στα δύο» και όντας σαφώς ανώτερο του (έχοντα αποκλειστικά ανασταλτικές επιδιώξεις) «αστεριού» έφτασε στο 2ο ημίχρονο στην επικράτηση, χάρις στις εξαιρετικές εκτελέσεις του Μπεργκ.
Ο Σουηδός, που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Κλωναρίδη, εκμεταλλεύτηκε με άπιαστο σουτ στην κίνηση εντός περιοχής στο 52΄ τη… μαγική ενέργεια και ασίστ από τον εξαιρετικό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Σωτήρη Νίνη και στο 57' με κεφαλιά – δυναμίτη την όμορφη σέντρα από τα δεξιά του Μαυρία.
Αυτά τα δύο γκολ, θα έλεγε κανείς ότι απέδωσαν δικαιοσύνη στο ματς, καθώς στο 45΄είχε ακυρωθεί κακώς – και κατ' υπόδειξη του βοηθού Γεωργαράκου (Αθηνών) – γκολ με κεφαλιά του Ταυλαρίδη σε σέντρα του Νάνο.
Στη συγκεκριμένη φάση είχε κακώς καταλογιστεί επιθετικό φάουλ του στόπερ των «πράσινων» στον Λαζαρίδη.
Ο Παναθηναϊκός, εν κατακλείδι, ήταν πολύ καλύτερος του Ατρομήτου, που στα πρώτα 45' δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια, ενώ πραγματοποίησε την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία στο 85'.
ΣΚΟΡΕΡ: 61', 67' Μπεργκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 78' Ταυλαρίδης, 83' Ατζαγκούν - 26' Κούρος, 44' Δημούτσος, 48' Μαρσελίνιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής (78' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (46' Μπεργκ), Νίνης, Καρέλης (65' Μαυρίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκουρμπούνοφ, Κατσουράνης (78' Μπάλλας), Λαζαρίδης, Κοντοές, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Δημούτσος (57' Ούμπιντες), Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51' Καραμάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: