Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Οι δύο πολιτικοί κολοσσοί Καμένος και Νικολόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους

..

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Πάνου Καμμένου για συγκρότηση ενός αντιμνημονιακού πόλου γύρω από τους ΑΝΕΛ.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, δήλωσε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» για τη συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε ικανοποίηση διότι «ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι κανένας μας δεν χάνει την δική του πολιτική, οργανωτική αυτονομία ως πολιτική οντότητα, και ευτυχώς πάλι γιατί κανένας δεν μιλάει για ένα ‘άλεσμα’ ιδεών».
Ο κ. Νικολόπουλος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά τόνισε ότι «έχουν πάρα πολλούς λόγους να ενωθούν και να ενώσουν τον λαό σε μια νέα πίστη και σε ένα νέο όραμα. Παρά τις άλλες επιμέρους διαφορές τους».
Τέλος, σχολίασε πως προκειμένου να «απελευθερωθεί η χώρα», όπως υποστηρίζει ο ίδιος, θα συνεργαστεί «όχι μόνο με τον Πάνο Καμμένο αλλά ακόμα και με τον Αλέξη Τσίπρα».
 http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: