Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Κατερίνης."ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤO BMW ..

http://www.pierikoiantilaloi.gr/upload/iblock/e53/14.jpg Πεζόδρομος Κατερίνης."ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤO BMW NORTH CLUB HELLAS".Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ..
"Γνωρίστε τον Όλυμπο ..
με το BMW North Club Hellas".
Την διοργάνωση είχε ο Δήμος Κατερίνης, ο Δήμος Δίου - Ολύμπου με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ926 Απόστολο Λάγιο, το Bmw North Club Hellas και την Εθελοντική ομάδα δράσης Σκοτίνας.
Η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη κυρίως στο Δήμο Δίου - Ολύμπου και στο Λιτόχωρο και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου - Ολύμπου με χορηγό επικοινωνίας τον Kick Radio (www.kickradio.gr).
Στο Πάρκο Λιτοχώρου έγινε έκθεση των αυτοκινήτων του Club της BMW με μουσική υπόκρουση των παραγωγών του Διαδικτυακού Σταθμού Kick Radio (www.kickradio.gr)!!!
Παράλληλα η ομάδα της BMW θα ξεναγήθηκε στο Ναυτικό μουσείο Λιτόχωρου.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τα δεκάδες μέλη του BMW North Club Hellas να γευματίζουν και να απολαμβάνουν την βόλτα με το ποτό τους στο Λιτόχωρο.
Την επόμενη μέρα Κυριακή 19/11/2014 η ομάδα της BMB με 70 αυτοκίνητα βρέθηκε στο πεζόδρομο της Κατερίνης όπου οι Κατερινιώτες θαύμασαν τα υπέροχα μοντέλα και τα φωτογράφισαν.
Ο Δήμαρχος Κατερίνης καλωσόρισε τους οδηγούς και έκοψε την γενέθλια τούρτα τους. Παραβρέθηκαν επίσης πολλοί τοπικοί φορείς.
Τέλος ξεσήκωσαν τον κόσμο με χορούς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης "Νέα Πόλις" και οι μαχητές Πύδνας έκαναν επίδειξη μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: