Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Καυγάς Κων/πούλου - Μαρκογιαννάκη στη Βουλή

Αγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου - Μαρκογιαννάκη στη Βουλή «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.Αγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου - Μαρκογιαννάκη στη Βουλή. Ένταση επικράτησε.. στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μιλήσει περισσότερη ώρα από το χρόνο που δικαιούνταν. Ο κ. Μαρκογιαννάκης της είπε ότι τελείωσε ο χρόνος της εκείνη ζητούσε και άλλο χρόνο και τότε ο κ. Μαρκογιαννάκης φώναξε «κλείστε το μικρόφωνο στην κυρία και να μην γράφεται τίποτα στα πρακτικά απ´ όσα λέει. Αφήστε την να κραυγάζει».

Με το που έκλεισε το μικρόφωνο η κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να ουρλιάζει ότι ο κ.Μαρκογιαννακης έγινε εισαγγελέας επί χούντας ότι είναι έκθέτος και πρόεδρος ειδικής αποστολής εναντίον της .

Ο κ. Μαρκογιαννάκης άρχισε να γελά και λίγα λεπτά αργότερα της είπε: «εγώ ότι έγινα έγινα μόνος μου ,δεν έγινα επειδή είμαι υιός ή θυγατέρα».

Στο άκουσμα αυτής της φράσης η Ζωή έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει :» ντροπή σας ,ντροπή σας δώστε μου το λόγο επί προσωπικού είστε άθλιος πρόεδρος ντροπή σας».

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν της έδωσε το λόγο και ζήτησε από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Πανούσης να πάρει το λόγο , εκείνος δίσταζε και η Νίκη Φούντα που καθόταν δίπλα του ξέσπασε σε γέλια με τις φωνές της Ζωής, γέλια που ακούγονταν από το μικρόφωνο της καθώς ηταν ανοιχτό.

Όμως η ένταση δεν τελείωσε εκεί. Λίγο αργότερα στο βήμα ανέβηκε ο εισηγητής της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης. Όμως μόλις ξεκίνησε την ομιλία του η κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει πάλι διακόπτοντας τον με αποτέλεσμα ο βουλευτής της ΝΔ να ξεσπάσει: επιτέλους αυτό είναι εκτροπή και τρομοκρατία από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου. Δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει εδώ μέσα και να μην σέβεται κανέναν» .

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκη άρχισε να μονολογεί λέγοντας πως «πρέπει να μάθουμε όλοι μας να ζούμε με αυτό το πρόβλημα εδώ μέσα».

Λίγα λεπτά αργότερα το επεισόδιο συνεχίστηκε, καθώς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε το λόγο, ανέβηκε στο βήμα και ανέφερε προς τον κ. Μαρκογιαννάκη: «Αρνούμαι όσο προεδρεύετε να αναπτύξω την ομιλία μου. Θα περιμένω μέχρι να κατεβείτε».

Στον καβγά προστέθηκε λίγο αργότερα και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος. Μόλις ξεκίνησε την ομιλία του, η κυρία Κωνσταντοπούλου άρχισε να τον διακόπτει και του λέει ότι η κυβέρνηση είναι καθεστώς.

Ο κ. Τριαντάφυλλος της απάντησε ότι «τα περί καθεστώτος σας τα επιστρέφω. Εσείς εκπροσωπείτε το καθεστώς. Εμείς δεν μεγαλώσαμε στα σαλόνια. Εσείς μεγαλώσατε στα σαλόνια».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε να φωνάζει όση ώρα μιλούσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αντέδρασε ξανά λέγοντας «Είναι τρόπος ζωής για την κα Κωνσταντοπούλου να διακόπτει τους άλλους και να παραβιάζει τον κανονισμό. Την αφήνουμε στην γραφικότητα της δικής της περίπτωσης».

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανέφερε «Τι να πει κανείς, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, είναι παγκόσμιο φαινόμενο» και στη συνέχεια απευθυνόμες προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου της είπε «Κατανοώ την ιδιαιτερότητά σας και για αυτό σας ανέχομαι». ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: