Σάββατο 31 Μαΐου 2014

''H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ''...

Αποτυχημένες πολιτικές ακολούθησε η ΔΗΜΑΡ όλ το τελευταίο διάστημα και γι' αυτόν το λόγο κατέρρευσε, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην...
γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κ. Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA το πρωί του Σαββάτου.
Σε πλήρη επαναπροσανατολισμό του κόμματος με κατεύθυνση την ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της Κεντροαριστεράς» κάλεσε ο κ. Λυκούδης, ενώ σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αρκεί να ηγηθεί σε αυτή την αλλαγή πολιτικής.
«Η πολιτική που ακολουθήσαμε, μας έφερε στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να προσπαθήσει να συμβάλλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τον Μάρτιο του 2015.
Τέλος, ο κ. Λυκούδης δεν απέρριψε μια μελλοντική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την ανασυγκρότηση του χώρου της «μεγάλης Κεντροαριστεράς». Χαρακτηριστικά πρόσθεσε: «Η ίδια η ζωή δείχνει άλλο δρόμο σε σχέση με αυτόν που ακολουθούσε ως χτες η ΔΗΜΑΡ», ενώ σαφώς τοποθετήθηκε σαφώς υπέρ του διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: