Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι "Πολίτες σε Δράση" στον Κορινό - Σάββας Χιονίδης : Μήνυμα ενότητας μακριά από διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος με επίκεντρο την ανάπτυξη

Μήνυμα ενότητας μακριά από διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος με επίκεντρο την ανάπτυξη έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Χιονίδης στους κατοίκους του Κορινού.
«Με ψέματα και...
υπεκφυγές δεν μπορεί να διοικηθεί ούτε ο Δήμος ούτε οι Επιχειρήσεις του», απάντησε και ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης  στους συκοφάντες «άλλων δρόμων» και για τα θέματα της Ολυμπιάδας.
Μερικοί δεν έμαθαν ότι τα «έξοδα διοίκησης» δεν αφορούν έξοδα του Διοικητικού Συμβούλιου αλλά την λειτουργία και τις δράσεις της εταιρίας, τα δικαστικά έξοδα, τους φόρους ακινήτων, τις αμοιβές δικηγόρων, κλπ.
Ανάλυση των δημοσιευμένων ισολογισμών και θεωρημένων από  το σώμα ορκωτών λογιστών  έκανε ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και ενημερώνοντας τους δημότες απέδειξε  ότι προεκλογικά πυροτεχνήματα και προεκλογικές συκοφαντίες που διασπείρονται από «έμπειρους»  υποψηφίους συμβούλους του Κορινού ,  καταπίπτουν και καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος
Το χειροκρότημα των δημοτών συχνά διέκοπτε τον υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος διαβεβαίωσε ότι εντός των ημερών το θέμα της πολύπαθης εδώ και δεκαετίες Ολυμπιάδας επιτέλους θα βαδίσει το δρόμο της ανάπτυξης.

Ενωμένοι όλοι μαζί , μακριά από παλιές διχαστικές πρακτικές, ας ξεπεράσουμε το παρελθόν και ας προχωρήσουμε μαζί με σεβασμό ο ένας στον άλλον για να επιτύχουμε την ανάπτυξη του Κορινού, και να δημιουργήσουμε τον πρότυπο βιοκλιματικό οικισμό της Ολυμπιάδας .
Η εμπιστοσύνη των δημοτών του Κορινού θα αποτυπωθεί και την Κυριακή των εκλογών για δεύτερη φορά, τόσο στους Πολίτες σε Δράση όσο και στον επικεφαλή τους δήμαρχο Σάββα Χιονίδη.


http://www.katerini-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: