Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αναπτυξιακό σχέδιο από Σαμαρά μπροστά στο φόβο των δημοσκοπήσεων

Αναπτυξιακό σχέδιο από Σαμαρά μπροστά στο φόβο των δημοσκοπήσεων 
Μετά το αποτέλεσμα του Α' γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών και υπό τον φόβο των δημοσκοπήσεων για τις Ευρωεκλογές, που έδιναν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έως και 3%, το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει σε... ειδική εκδήλωση 10ετές αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης
Οι αρνητικές εντυπώσεις που άφησε η απουσία «γαλάζιου» υποψηφίου σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων στον Β' γύρο της αναμέτρησης είναι έντονες και μπροστά στον φόβο να υπάρξουν περαιτέρω απώλειες το Μέγαρο Μαξίμου φρόντισε νωρίς χθες το πρωί, διά του Σίμου Κεδίκογλου, να προσφέρει τη στήριξη του σε Γιάννη Σγουρό και Γιώργο Καμίνη επισημαίνοντας πως δεν νοείται να υποστηρίξει υποψηφίους, που υπόσχονται ανατροπή του... έργου της κυβέρνησης την τελευταία διετία.
Στη Νέα Δημοκρατία, πάντως, δεν παραγνωρίζουν πως οι κύριες πολιτικές εντυπώσεις, άρα και το πρόκριμα για τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις, θα αντληθούν από τις Ευρωεκλογές και στο συγκεκριμένο μέτωπο οι δημοσκοπήσεις έχουν ήδη κρούσει των κώδωνα του κινδύνου, καθώς εμφανίζουν το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ να παγιώνεται σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στις 3 ποσοστιαίες μονάδες. Σύμφωνα πληροφορίες μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται διάφορες προσεγγίσεις για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί πολιτικά τις τελευταίες κρίσιμες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας.
Μέσα σε αυτό το έντονο κλίμα σήμερα το απόγευμα, ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση το 10ετές Αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας σε μια προσπάθεια να πείσει πως η κυβέρνηση μεριμνά και για την εμπέδωση της ανάπτυξης. Το Αναπτυξιακό σχέδιο παρουσιαστεί σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Ελλάδα: όραμα Ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στις 19:00 η ώρα.
Το νέο Εθνικό Αναπτυξιακό Πρότυπο προβλέπει την άμεση κινητοποίηση και την ταχεία απορρόφηση κεφαλαίων του ΕΣΠΑ που είναι διαθέσιμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και τον εμπροσθοβαρή και στοχευμένο σχεδιασμό των χρηματοδοτικών εργαλείων για την νέα προγραμματική περίοδο (εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Τραπέζης Επενδύσεων και του νεοσύστατου Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου).

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: