Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013
Παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ στην έδρα της...
φιναλίστ του Champions League. Η μεταγραφή του Έλληνα διεθνούς στόπερ από τη Βέρντερ Βρέμης θα κοστίσει 9.500.000 ευρώ και ο ίδιος θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο.
Ο 24χρονος στόπερ είχε μπει στο "στόχαστρο" της Ντόρτμουντ από καιρό, μετά την απώλεια του Βραζιλιάνου στόπερ Φελίπε Σαντάνα για τη Σάλκε. Ο Γίργκεν Κλοπ εκτίμησε την πορεία του στα 2 χρόνια που βρίσκεται στη Βέρντερ Βρέμης κι έδωσε το "πράσινο φως" για τις διαπραγματεύσεις.
Η απερχόμενη πρωταθλήτρια Γερμανίας μπήκε "σφήνα" στις διαπραγματεύσεις της Λεβερκούζεν με τη Βέρντερ Βρέμης, παρότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νίκος Κλιτσίδης, ταξίδεψε στη Γερμανία για να "κλείσει" τη συγκεκριμένη συμφωνία.
Όταν παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον των Βεστφαλών, ο Παπασταθόπουλος εξέφρασε τη σφοδρή επιθυμία του να μετακινηθεί στην Μπορούσια, με συνέπεια να αλλάξουν τα δεδομένα.
Ο διεθνής άσος αισθάνεται ευτυχής, συγκρίνοντας αυτήν τη μεταγραφή και τα συναισθήματα που νιώθει μόνο με αυτά που συνόδευσαν τη μετακίνησή του στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2010 από την Τζένοα.
Εντυπωσιάστηκε, μάλιστα, από την άριστη υποδοχή που έτυχε και από τον άκρατο επαγγελματισμό του γερμανικού συλλόγου, ο οποίος παρότι δίνει τον αγώνα της δεκαετίας στο Λονδίνο σε 2 ημέρες, τον τελικό του Champions League, λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα πίσω στην έδρα του. Παράγοντες, ιατρικό επιτελείο, υπάλληλοι, μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχουν "ρολόι", κάτι που επισημάνθηκε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους της μεταγραφής, ο Παπασταθόπουλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο.
ΠΗΓΗ:http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: