Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 1-2, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ


Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΔΩ!!
Το ίδιο σκηνικό όπως και πέρισυ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Ηττήθηκε με σκόρ 2-1 στην έδρα του απο την ομάδα της Αναγέννησης Σβορώνου.
Η ατυχία  στην επίθεση αλλά και ...
στην άμυνα έφερε το αποτέλεσμα αυτό.
- Στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο πρώτο τέταρτο η τοπική ομάδα πίεσε πολύ, έπαιξε πολύ καλά και έχασε δύο πού καλές ευκαιρίες, σε δύο ανεπανάληπτα τέτατέτ του Γκανάβα.Οταν δέν βάζεις γκόλ η μπάλλα τιμωρεί.Ετσι σε εκτέλεση κόρνερ της φιλοξενούμενης ομάδος, ο έμπειρος Παπαζήσης σε αδράνεια της άμυνας πέτυχε το 0 -1 με κεφαλιά.Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ, συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση και στο 30 λεπτό είχε δοκάρι με τον Γκανάβα.Αφού και αυτή η ευκαιρία δέν έιγνε γκόλ σε αντεπίθεση της φιλοξενούμενης ομάδος ο Ζώβλικας πέτυχε το 0-2 και έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.
- Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΕΘΝΙΚΟΣ έκανε δύο αλλαγές και μπήκε δυνατά στο παιγνίδι να πετύχει γκόλ. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τα δοκάρια είχαν και πάλι την τιμητική τους. Στο 50 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον ΕΘΝΙΚΟ, αφού απο κοντά ο πολύ καλός τερματοφύλακας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Κουτλουμπάσης απέκρουσε δυνατό σούτ του Σταθακόπουλου.Στο 60 λεπτό δυνατό σούτ των επιθετικών της τοπικής ομάδος τράνταξε το κάθετο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδος.
Τελικά ο ΕΘΝΙΚΟΣ κατάφερ να πετύχει το γκόλ με καρφωτή κεφαλιά του ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, σε εκτέλεση φάουλ του ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ στο 75 λεπτό.
Απο εκείνο το σημείο΄και μετά η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα, με συνεχείς καθυστερήσεις και διαμαρτυρίες και ο χρόνος που απέμεινε ήταν τόσο λίγος αφού δέν παίχτηκε ουσιαστικά ποδόσφαιρο και η τοπική ομάδα ηττήθηκε με το τελικό σκόρ 1-2.
Ομως η νεναική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ, έδειξε στοιχεία ομάδος που θέλει χρόνο και τα αποτελέσματα θα έρθουν .Η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετική απο το προηγούμενο πρωτάθλημα, με πολλούς καινούργιους στο ρόστερ της αλλά έμπειρους, έδειξε ότι μπορεί να τα πάει καλά φέτος στο πρωτάθλημα.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (46 ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ), ΜΠΙΡΤΣΗΣ (46 ΤΑΚΟΣ) , ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ,ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

Β΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής

 
Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ 1-1
ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ-ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  1-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006  1-1
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ  1-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ  1-1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ- ΔΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  1-3
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ  3-0
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  1-2
Επόμενη 2η  Αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 - ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΔΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: