Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2sioK0G7KdhV53lw6N-SXXrwMOAg85X5CpniOdx6qZkkbeeYCsVUFdix8t4oP8qgywF3DvGYEoyPRQfDzSetWEi5_zd6j0tkKTJ2Z5YiiEd-AYxceALGN8HgGPcBrM6ZJ0r-zM1bQ69_S/s1600/ekloges_arithmos_psififoron_large.jpg 

Δευτέρα 7 Μαίου 2012
Ο Ελληνικός λαός ψήφισε.Εστειλε μηνύματα.Ψήφισε με το θυμικό και τη λογική της εκδίκησης.Εστειλε μήνυμα ανατροπής του πολιτικού σκηνικού.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τους συσχετισμούς ..
δυνάμεων, τις τοποθετήσεις των κομμάτων, κατά την ταπεινή μου άποψη, κυβέρνηση δέν γίνεται.
Εκτός εάν τα κόμματα που πήραν αυξημένα ποσοστά με το σύνθημα κατά της δανειακής σύμβασης, τώρα κάνουν τη δική τους "κωλοτούμπα" και αρχίσουν να γίνονται μνημονιακοί, προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.
Αν αυτό συμβεί, τότε θα αποδείξουν ότι εξαπάτησαν το λαό, αφού άλλη θέση εξέφρασαν προεκλογικά και άλλο θα πράξουν μετεκλογικά.
Και είναι δέδομένο ότι τα κόμματα που εισέπραξαν θετικά αποτελέσματα , επιβραβεύτηκαν για το "αντί" και όχι για τις "θέση τους".
Τώρα που θα είναι σε θέση να αναλάβουν κυβερνητική θέση,  τώρα θα κριθούν "οι θέσεις τους".
Αν όμως δέν ληφθεί υπόψιν η οικονομική και διεθνής συγκυρία, αλλά και η θέση της Ελλάδας θα υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις.
Αν δεί κανείς τα αποτελέσματα, θα διαπιστώσει πολλά στοιχεία, άλλα απο αυτά είναι εντελώς θολά, και πολλά διφορούμενα.
ΠΧ η Χρυση Αυγή κατήλθε στις εκλογές και αυτή με αντιμνημονική θέση, δηλαδή κατά των Γερμανών.Δηλαδή "φασίστες" που ονειρεύονται ναζιστική επικράτηση, δεν είναι μεγάλη αντίφαση να είναι κατά των Γερμανών;Αν αυτό δέν είναι ψήφος αντίδρασης τότε τί είναι;Δέν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ένα 7% του Ελληνικού λαού έγινε φιλοναζί...
Σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων που εισέπραξαν θετικά σ αυτές τις εκλογές, συνέγετια το συμπέρασμα ότι ο λαός δέν θέλει "μνημόνιο".. Παραπλανήθηκε; το πιστεύει πραγματικά;επιθυμεί την έξοδο απο την ευρώπη;Αν αυτό θέλει, οφείλουν όλοι να σεβαστούν την άποψη του λαού.. όμως κανείς δέν έχει το δικαίωμα, όντας με ρητορική αντιμνημονιακή να έχει πετύχει εκλογικά αποτελέσματα απρόσμενα υπέρ του και τώρα να αλλάξει θέση βλέποντας την ωμή πραγματικότητα.Ο λαός ππείστηκε και στήριξε αντιμνημονικές ρητορικές.. και ψήφισε κατά του μνημονίου.. Ετσι τα αντιμηνμονικά κόμματα πρέπει να σεβαστούν την άποψη και τη θέληση του ελληνικού λαού. Δηλαδή ο Τσίπρας τώρα πρέπει "καταγγεέιλει τη σύμβαση".. οφείλει να το κάνει.... έστω και άν αναγκαστεί να κάνει επαναστατική γυμναστική.. μόνο που δέν θα προνηθεί σε διάδρομο στα σαλόνια του σπιτικού του, αλλά σε δρόμους στρωμένους με αγκάθια...
ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΙΣΚΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: