Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τα ΜΑΤ κατέλαβαν τον ΧΥΤΑ στη Φυλής

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20111016/engine/newego_LARGE_t_1101_53865759_type11885.jpg 

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011
Από νωρίς σήμερα το πρωί άνοιξε η κεντρική πύλη στην χωματερή της Φυλής, μετά από επιχείρηση των ΜΑΤ και πλέον, σύμφωνα με.. αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, η είσοδος δημοτικών ή ιδιωτικών απορριμματοφόρων μπορεί να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις ενώ τα μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ που ήταν στο σημείο αποχώρησαν.
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση εργαζομένων στους Δήμους και κατοίκων σε εγκαταστάσεις του Ελληνικού όπου το βράδυ του Σαββάτου, συνοδεία αστυνομικών, εισήλθαν ιδιωτικά απορριμματοφόρα και φορτηγά με απορρίμματα που είχαν συγκεντρώσει νωρίτερα από δρόμους της Αθήνας. Στόχος τους είναι να εμποδίσουν την έξοδο των οχημάτων.
Στο σημείο υπήρχαν συγκεντρωμένα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ τα οποία καταγγέλλουν ότι τα απορριμματοφόρα άδειασαν τα σκουπίδια στο χώρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από πλευράς Αστυνομίας.
Επίσης ιδιωτικά οχήματα καθαριότητας το βράδυ του Σαββάτου στάθμευσαν στις εγκαταστάσεις του Μπάντμιγκτον στου Γουδή.
Εκτακτη συνέντευξη Τύπου ΑΔΕΔΥ - ΠΟΕ-ΟΤΑ
Εκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν στις 13.00 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΥ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Αντικείμενο της συνέντευξης θα είναι η προσφυγή του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη στη Δικαιοσύνη κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων.ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: