Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Χυδαιότητα, από την πιο ανίκανη κυβέρνηση! - Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τις ποινές φυλάκισης σε οφειλέτες του Δημοσίου άνω των 5.000 ευρώ

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/34239bf4e2d8ee309b60a2752ebdc9fe_L.jpg 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011
«Απόφαση γυάλας» χαρακτηρίζει εν αργία Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, το μέτρο του Υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει...
φυλάκιση για όσους οφείλουν στο Κράτος πάνω από 5.000 ευρώ.
Ο κ. Ψωμιάδης, αμφισβήτησε ευθέως τα αποτελέσματα ενός τέτοιου μέτρου και εξαπέλυσε βολές εναντίον της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα» από πλευράς της κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «αναξιόπιστη» και «ανίκανη»
Συγκεκριμένα ο κ. Ψωμιάδης, ερωτηθείς σχετικώς από δημοσιογράφο, ανέφερε: «Άλλη μία χυδαιότητα από την πιο ανίκανη και πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση, την ώρα που καταρρέει η ζωή του Έλληνα. Αντί να σταθεί δίπλα στον πολίτη, το κράτος του Μνημονίου τρομάζει το λαό με απειλές καταστολής.
Μόνο ένα αξιόπιστο κράτος δικαιούται να λαμβάνει τέτοια μέτρα, όχι ένα κράτος που χρωστά στους καλοπληρωτές, που είναι απρόθυμο και αδύναμο να εισπράξει από τους μεγαλοκαρχαρίες, που δεν επιστρέφει ΦΠΑ στους εμπόρους και τους επαγγελματίες, που δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του στην αυτοδιοίκηση, στους φορείς, στα ασφαλιστικά ταμεία.
Ας μας απαντήσουν αυτοί που πήραν μια τέτοια απόφαση «γυάλας»: πιστεύουν στ’ αλήθεια ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσουν τα δημόσια έσοδα ή τη δημόσια κατακραυγή; Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να θρυμματίζουν την κοινωνική συνοχή, η οποία όπως έχει πει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος είναι απαραίτητος όρος για την έξοδο από την κρίση».
από  ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: