Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΚΥΡΙΕ ΧΙΟΝΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiiD8E9-M6zZwNVo6ExKzE67bqXo-5OkEZAhteaAPxjO8amFgWSINuEH3-c6BUOcYZ5d7merGzfiRPRxGtSJqGU5EfnsYBXNGL_DdLaQP8na8FzsUv-b_OMb4-9yXxyi9GunKKQQXD24St/s1600/DSC07168.JPG 
Παρασκευή 27 Μαίου 2011
- Κοινή πεποίθηση του λαού μας είναι ότι η υποκρισία των πολιτικών μας δέν έχει όριο.Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσονται και οι δημοτικοί μας άρχοντες, οι οποίοι λειτουργούν κάτω απο το πρίσμα της...
ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης των αναγκών του λαού με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο. 
- Είναι περισσή υποκρισία να κόπτονται για την πορεία της χώρας μας οι εκλεγμένοι Δημοτικοί άρχοντες με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας και να κόπτονται για την μείωση του υπερδιογκωμένου κράτους, που κάποιοι όχι μόνο το μεγάλωσαν και το χρέωσαν με τις ενέργειές του, αλλά είναι τόσο αδιόρθωτοι, που και σήμερα λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο.
Και για να γίνω σαφής στην περίπτωση που αναφέρομαι.  
-Στις 19-5-2011 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης, συζητείτο αγωγή δύο παιδιών του stage, αγωγή που στρέφονταν 1. κατά του πρώην Δήμου Πέτρας (νύν Δήμου Κατερίνης) και 2. κατά του ΟΑΕΔ, με αίτημα τη μονιμοποίησή τους.
- Στη συζήτηση όχι μόνο δέν παραστάθηκε ο Δήμος Κατερίνης (δηλαδή ερημοδικάστηκε), αλλά ο πρώην Δήμαρχος Πέτρας κ Παπαδημητρίου (εκλεγμένος Δημοτικός Σύβουλοςμέλος της πλειοψηφούσας παράταξης που διοικεί το νέο Δήμο Κατερίνης), προσήλθε στο δικαστήριο και κατέθεσε υπέρ των εναγόντων εκπαιδευομένων  του stage, προβάλλοντας ισχυρισμούς απίστευτους με σκοπό την μονιμοποίηση των εναγόντων στον Δήμο Κατερίνης.
Και ερωτώ τον Δήμαρχο Κατερίνης:
1.γνωρίζετε γι αυτή τη υπόθεση;
2. Συμφωνείτε να μονιμοποιηθούν άτομα των προγραμμάτων stage;
3.Εχετε το δικαίωμα ώς Δήμος Κατερίνης να ερημοδικάζεστε και να μήν υποστηρίζετε τα συμφέροντα του Δήμου;
4.Θα απολογηθει κανείς για αυτή την ιστορία;
Καλαϊτζής Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: