Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο Μίμης βλέπει τον Γιώργο ως… μονόδρομο

Δευτέρα 9 Μαίου 2011
Για το τσίμπημα της μέλισσας, σε αντιδιαστολή με το… τσίμπημα του φιδιού, μίλησε ο Μίμης Ανδρουλάκης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, επιχειρώντας να εξηγήσει την κριτική που ανά διαστήματα ασκεί στον Γιώργο Παπανδρέου και την Κυβέρνηση.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, επεσήμανε ότι η κριτική που ασκεί ο ίδιος, έχει... προειδοποιητικό χαρακτήρα, και δεν αποσκοπεί στην υπονόμευση του Πρωθυπουργού. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί αυτή τη στιγμή μονόδρομο για την Ελλάδα, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να στηριχτεί από όλους, ενίοτε και με επισημάνσεις που θα ενοχλούν, θα δείχνουν ωστόσο προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης προσέγγισε με μάλλον απαξιωτική διάθεση, την προοπτική ανάληψης της διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τάχθηκε υπέρ της έκδοσης ευρωομόλογου, προκειμένου να δοθεί βαθιά ανάσα στην ελληνική οικονομία.
Σημείωσε μάλιστα με νόημα ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν διατεθειμένη να κινηθεί εγκαίρως και πειστικά στην κατεύθυνση της στήριξης της Ελλάδας, η Κυβέρνηση δεν θα είχε καταφύγει στη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: