Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» «Για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει»

Τρίτη 3 Μαίου 2011

* Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΚΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ
* ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
«Για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Σώκου για αργία του δημάρχου μας Γ.Παπαθανασίου, απόφαση που ελήφθη χωρίς καν να έχει γίνει δίκη. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο δήμαρχός μας, Γιώργος Παπαθανασίου, οφείλει και πρέπει να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του», δηλώνουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους οι 16 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον δήμο Δίου-Ολύμπου. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας έχει ως εξής:
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...
«Είναι πλέον σε όλους γνωστό  ότι ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, κ. Σώκος, έθεσε σε αργία τον δήμαρχό μας, Γιώργο Παπαθανασίου.
Όλοι εμείς οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», νιώθουμε την ανάγκη να δηλώσουμε και δημόσια τη στήριξή μας στον επικεφαλής του συνδυασμού και εκλεγμένο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου.
Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι όταν στρατευτήκαμε στο πλευρό του, δεν το κάναμε τυχαία. Συστρατευτήκαμε, επειδή θεωρήσαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει την τύχη του τόπου μας σε τόσο χαλεπούς καιρούς, σε μια συγκυρία που φαντάζει δυσοίωνη για την περιοχή μας αλλά και τη χώρα μας.
Δηλώνουμε ότι για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Σώκου, απόφαση που ελήφθη χωρίς καν να έχει γίνει δίκη. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο δήμαρχός μας, Γιώργος Παπαθανασίου, οφείλει και πρέπει να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του. Είναι επιβεβλημένο, με τη καθημερινή του παρουσία σε ό,τι μας απασχολεί, σε ό,τι μας προβληματίζει, στα καλά αλλά και στα δύσκολα, να είναι πάντα παρών. Όπως και θα συνεχίσει να είναι.
Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που δήθεν καίγονται για το καλό του τόπου και επικαλούνται λόγους πολιτικούς και ηθικούς. Και τους ξεκαθαρίζουμε ότι βαυκαλίζονται αν νομίζουν ότι ξεγελούν κάποιον ή κάποιους από εμάς.
Η ιστορία, ο χρόνος και ο κόσμος είναι αμείλικτοι κριτές. Οι πολίτες ήδη έδωσαν την απάντησή τους στις 14 Νοεμβρίου 2010 και εξέλεξαν για δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, τον  Γιώργο Παπαθανασίου. Αυτό, βέβαια, κάποιοι δεν το σεβάστηκαν και φορτικά συνέχισαν τις πιέσεις τους σε πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να ληφθεί αυτή η απόφαση από τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι αυτοί θα περάσουν στην ιστορία ως ανδρείκελα που με ψεύτικο όνομα και με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και τις εμπάθειές τους αδιαφόρησαν για το καλό του τόπου. 

Λιτόχωρο 2 Μαΐου 2011
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
1. Βροχαρίδης Βασίλης
2. Ελευθερίου Γιώργος
3. Ζέρβα Μαρία
4. Ζουρζούρα – Παύλου Σοφία
5. Κιάφας Πέτρος
6. Κρεμέτης Μιχάλης
7. Κωτούλης Γιώργος
8. Λαλούμης Μιχάλης
9. Μυλωνέρος Δημήτρης
10. Νούλα Σοφία
11. Στύλος Αθανάσιος
12. Τζίκας Θεόδωρος
13. Τουμαράς Δημήτρης
14. Τσιμήτρη Μαρία
15. Φαρμάκης Γιώργος
16. Χατζής Αντώνης
http://dionolympos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1385.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: