Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ... ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ... 8-3-2011 - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/be75ab89b7b7f53e3f145f94bfa744db_L.jpg 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011
«Η προβολή της Πιερίας φέτος ξεκίνησε άσχημα, μετά την άρνηση της Περιφέρειας μας να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση, παρά τις αλλεπάλληλες επαφές που... είχαν η κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι φορείς τουρισμού με τον κ. Διονύση Ψωμιάδη, υπεύθυνο σε θέματα τουρισμού» αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου των συλλόγων Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων της Πιερίας οι οποίοι συμμετείχαν στην Έκθεση.
Κατά τα άλλα, υποστηρίζουν ότι «η προβολή έγινε με επιτυχία από τους συλλόγους», ενώ σε άλλο σημείο του δελτίου τύπου επισημαίνουν ότι ο Διονύσης Ψωμιάδης, επισκέφθηκε το περίπτερο, παρέμεινε σ’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μάλιστα φωτογραφήθηκε, στο σταντ της… Χαλκιδικής! (όπως φαίνεται και στη φώτο)
Και όσοι δεν το καταλάβατε, η Πιερία μετατρέπεται σε έναν απλό κομπάρσο… Αν δεν αναλάβουν δράση οι τουριστικοί επιχειρηματίες της περιοχής μας να στηρίξουν την «πραμάτεια» τους την επόμενη χρονιά (ή την μεθεπόμενη), ούτε τουριστικό υλικό δεν θα υπάρχει για την προώθηση της Πιερίας…

Τον ετήσιο χορό του, οργάνωσε το Λαογραφικό Μουσείο Κίτρους προσφέροντας μια «υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά» σε όσους παραβρέθηκαν  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα μέλη του ΔΣ του Λαογραφικού Μουσείου, τίμησαν τον τέως Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου για τη συμβολή του στην αναστήλωση του παλιού δημοτικού σχολείου του Κίτρους. Την τιμητική πλακέτα, παρέδωσε στον κ. Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του Μουσείου Λεωνίδας Αλμπανίδης.

Μια ακόμη (η τρίτη σε τέσσερις μήνες) χελώνα «Καρέτα – Καρέτα» ξεβράστηκε πρόσφατα στις ακτές της Λεπτοκαρυάς. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η χελώνα ήταν χτυπημένη από προπέλα ταχύπλοου, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα σε ποια θαλάσσια περιοχή χτυπήθηκε. Τα τελευταία χρόνια ο θάνατος χελωνών από ταχύπλοα είναι όλο και πιο συχνός…

Αποκριάτικο ξεφάντωμα την Κυριακή στο Λιτόχωρο. Τα άρματα ξεκίνησαν μαζί με τους καρναβαλιστές από την είσοδο του χωριού και έφθασαν μέχρι την πλατεία, όπου συγκεντρώθηκαν γύρω από το σιντριβάνι και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως!(ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: