Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παναθηναϊκός - Υποσχέσεις για βελτίωση έδωσαν στον Γόντικα οι Φερέιρα και Φρέιτας

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011  

 
Μάχη μέχρις εσχάτων είναι αποφασισμένοι να δώσουν στον Παναθηναϊκό όπως προέκυψε από τη συνάντηση του προεδρεύοντος αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Γόντικα, του ....προπονητή κ. ΖεσουάλδοΦερέιρα και του τεχνικού διευθυντή κ. Κάρλος Φρέιτας. Περίπου μια ώρα διήρκησε η σύσκεψη της «πράσινης τρόικας» στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας απ’ την οποία προέκυψε, πέραν των τετριμμένων δεσμεύσεων περί αγωνιστικής βελτίωσης του Τριφυλλιού, η (σχεδόν) οριστική απόφαση για τη μη πραγματοποίηση μεταγραφών κατά την τρέχουσα περίοδο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γόντικας ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο Πορτογάλους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και κυρίως για τα αρνητικά αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς με την ΑΕΚ (0-2) και τον Πανιώνιο (1-1). Από την πλευρά του, ο κόουτς Φερέιρα ανέλυσε το σκεπτικό του τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι μολονότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα, η απόδοση της ομάδας δεν ήταν και τόσο αρνητική, γεγονός που δίνει ελπίδες για μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια...
Ο κ. Φρέιτας τόνισε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για να παλέψουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα, ο κ. Φερέιρα δήλωσε πεπεισμένος ότι οι Πράσινοι σταδιακά θα παρουσιάζονται βελτιωμένοι και πιο αποτελεσματικοί εντός γηπέδου καθώς θεωρεί ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. «Η ομάδα παρουσιάζεται πολύ καλύτερη συγκριτικά με την εικόνα που είχα συναντήσει όταν την ανέλαβα» είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δείξει πως το πλάνο του αποφέρει αποτελέσματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι αναφέρθηκαν στα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, γεγονός που αποτρέπει την ομάδα από το να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές σε θέσεις που πονάει. «Γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, κάτι που μας εμποδίζει να ζητήσουμε τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα. Υπάρχει έλλειψη λύσεων σε κάποιες θέσεις αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που έχουμε στα χέρια μας και κόντρα στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Δεν είναι ώρα για δάκρυα αλλά για μάχη» φέρονται να είπαν οι δύο Πορτογάλοι απευθυνόμενοι στον κ. Γόντικα, ο οποίος σημειωτέον δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ο κόουτς διαψεύδει τα περί δυσαρέσκειας...
Αργότερα πάντως, εξαιτίας ορισμένων δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες που... μετέφρασαν τα λεγόμενα του κ. Φερέιρα ως δυσαρέσκεια για τη μη πραγματοποίηση μεταγραφών, ο πορτογάλος προπονητής με επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (www.pao.gr) διευκρίνισε ότι: «Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, ενημερώθηκα ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα φερόμαστε τόσο εγώ όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κ. Φρέιτας, να έχουμε εκφράσει τη δυσαρέσκειά μας για δήθεν έλλειψη λύσεων στο ρόστερ και αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης. Η αλήθεια είναι ότι κατά τη γνώμη μου, τόσο το εύρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού, όσο και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Εννοείται πως πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά η προοπτική να μη γίνουν μεταγραφές είναι σαφής εδώ και πολύ καιρό και δεν αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής συζήτησης, μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που μας απασχόλησε σήμερα, αλλά και θα μας απασχολεί από εδώ και στο εξής είναι πώς θα βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και πώς θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους στόχους μας. Επαναλαμβάνω αυτό που έχω πει και δημόσια κατ’ επανάληψη: μπορεί η βαθμολογική μας θέση να μην είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά έχουμε και τη δυνατότητα και το κίνητρο και την ποιότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για την επιτυχία».

-
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: