Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΜΟΣΧΟΥ ΓΙΑΛΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
 Την ίδια μέρα που στέφθηκαν από επιτυχία οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σε όλη την Ελλάδα, την ίδια μέρα που.... οργανώθηκαν μαζικότατα συλλαλητήρια εναντίον των τελευταίων αντιλαϊκών μέτρων της Κυβέρνησης του Μνημονίου, αυτή τη μέρα επέλεξαν κάποιοι να ξαναστήσουν το γνωστό σκηνικό ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και τους «γνωστούς-αγνώστους».
        Οι καταστροφές και το κλίμα τρομοκρατίας που στήνεται κάθε φορά που γίνεται μια μεγαλειώδης διαδήλωση, έχουν συγκεκριμένο σκοπό.
        Ν’ αμαυρώσουν τις διαδηλώσεις , να τρομάξουν τον κόσμο για να μην ξανακατέβει στους δρόμους, να περάσουν στα ΜΜΕ την εικόνα της καταστροφής ώστε όλοι να ταυτίσουν την κοινωνική αντίδραση με τη βία.
        Παλιό το κόλπο, πολυχρησιμοποιημένο και πλέον δεν πείθει κανέναν.
        Σε ό,τι αφορά τον προπηλακισμό του Βουλευτή κ. Κ. Χατζηδάκη, η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.
        Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω στον αγώνα της κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και στις καταγγελίες εναντίον νομοθετημάτων που οδηγούν σε «Εργασιακό Μεσαίωνα», κάνουν μεγάλο λάθος.
        Παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας εναντίον του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών.
ΜΟΣΧΟΣ ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: