Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δικαίωση για Χιονίδη- Πολύζο - Αναμενόμενη η επικράτηση Ψωμιάδη στον πρώτο γύρο Στη δεύτερη Κυριακή Παπαθανασίου- Δημόπουλος


Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2010
Αποτέλεσμα δικαίωση για Χιονίδη και Πολύζο έκρυβε η κάλπη της 7ης Νοεμβρίου για τους υποψηφίους δημάρχους Κατερίνης και Πύδνας-Κολινδρού.
Ο Σάββας Χιονίδης, κατάφερε να επικρατήσει άνετα με ποσοστό που έφτανε στις 3 το πρωί στο 52,3%, με δεύτερο τον Νίκο Μηλιώτη με ποσοστό 30,23% και τρίτο τον Χρήστο Καραφουλίδη με ποσοστό 8,19%.
Ο συνδυασμός του ...ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Σαλπιστή συγκέντρωνε 6,11%, και η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο δήμο Κατερίνης με επικεφαλής τον Αντώνη Μάντζιο 3,18%.
Άνετη επικράτηση και για τον Βαγγέλη Πολύζο στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού που άγγιζε σε ποσοστό το 52,6%, στο 53% των εκλογικών τμημάτων που είχαν καταμετρηθεί έως τις 3 το πρωί.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Αναμενόμενη η β' Κυριακή στο δήμο Δίου- Ολύμπου. Ο Γιώργος Παπαθανασίου και ο Κώστας Δημόπουλος θα μετρήσουν δυνάμεις την επόμενη Κυριακή.
Ο Σάκης Τσιφοδήμος δεν κατάφερε να διεισδύσει στο δήμο Δίου αλλά και στο δήμο Αν. Ολύμπου, που έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στον Κώστα Δημόπουλο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Αναμενόμενη η επικράτηση Ψωμιάδη, αλλά όχι και η δεύτερη Κυριακή για το επιτελείο του νομάρχη Θεσσαλονίκης που επεδίωξε πάση θυσία να κερδίσει το μαγικό ποσοστό και να πετύχει την εκλογή από την πρώτη Κυριακή.
Οι δυνάμεις τους μετρώνται εκ νέου την ερχόμενη Κυριακή για την τελική επικράτηση. Σε επίπεδο νομού και σε 223 από τα 301 εκλογικά τμήματα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκέντρωνε 42,98% έναντι 34,57% του Μάρκου Μπόλαρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: