Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εθιμοτυπικές επισκέψεις της Σοφίας Μαυρίδου, υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

08.10.2010 Τοπικά


συνοδεία υπ. Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας"
Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας και στον Πρόεδρο των Συνοριοφυλάκων Πιερίας
Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρη Φώτη και στον Πρόεδρο των Συνοριοφυλάκων ...
Πιερίας κ. Μιχάλη Σεϊταρίδη πραγματοποίησε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" κ.κ. Νίκο Μακρίδης και Παύλο Μπασδάρα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα οικονομικά προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων λόγω της μείωσης των μισθών, τα προβλήματα του οργανισμού, η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών με την εφαρμογή του Καλλικράτη και στην Αστυνομία, η αυξημένη εγκληματικότητα στο νομό αφού η Πιερία είναι 4η στη σειρά με 2993 συλλήψεις, οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό, η καλύτερη αξιοποίηση και ο εξοπλισμός της ομάδας Δίας καθώς και τα προβλήματα που γεννά ο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών στην Πιερία.
Επίσκεψη στο Δ.Σ. των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Πιερίας
Με το διοικητικό συμβούλιο των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Πιερίας (ΚΤΕΛ Α.Ε.), συναντήθηκε η Σοφία Μαυρίδου Υποψήφια Αντιπερειφερειάρχης Πιερίας με το συνδυασμό του Π. Ψωμιάδη "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας". Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Καραβέργος, τα μέλη κ.κ. Γαβριήλ Σαϊδές και Κωνσταντίνος Σπανάκης, η νομική Σύμβουλος του Συγκοινωνιακού και Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αναστασία Ασλανίδου και ο Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Παύλος Μπασδάρας.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν το τεράστιο θέμα της μεταφοράς μαθητών, τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ λόγω της οικονομικής κρίσης και τα προβλήματα στο οδόστρωμα σε αρκετά οδικά δίκτυα του νομού και κυρίως στην 13η Εθνική οδό. Οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ ζητήσανε, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερο ανταγωνισμό με έμφαση στο τουρισμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: