Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Από το Π. Ελευθεροχώρι ξεκίνησε τις ομιλίες του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010  Βαγγέλης Λαγδάρης: «Μέλημα όλων μας είναι να επιστρέψουν οι νέοι στον τόπο μας»

Από το Παλιό Ελευθεροχώρι ξεκίνησε, το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου 2010,  τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης.  Ο... υποψήφιος δήμαρχος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι  στόχος  δικός του, αλλά και του συνδυασμού του, είναι να εξελιχθεί ο νέος δήμος στον τομέα της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της ιχθυοτροφίας. «Μέλημα όλων μας είναι να επιστρέψουν οι νέοι στον τόπο μας, γιατί αυτοί μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων του νέου δήμου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγδάρης.
          Ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να εμπιστευτούν το συνδυασμό του, ο οποίος συμπεριλαμβάνει πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, διαβεβαιώνοντας τους κατοίκους του Π. Ελευθεροχωρίου πως θα είναι υπερήφανοι για την επιλογή που θα κάνουν. Ο κ. Λαγδάρης επεσήμανε πως δεν θα  να βασιστούν και να μιλάνε για το παρελθόν, αλλά για το τώρα και το μέλλον του νέου δήμου.
Επίσκεψη στον Κολινδρό
Το πρωί της Τρίτης, ο κ. Λαγδάρης επισκέφθηκε τον Κολινδρό, με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου του τόπου.  Εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας επισκέφτηκε τα καφενεία του Κολινδρού, που ήταν κατάμεστα από κόσμο, όπου είχε συνομιλίες με τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: