Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΔΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Γράφουν - γράφουν, λένε λένε τόσα πολλά που χάσαμε την μπάλλα. Πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κατερίνης,ο τάδε.. για την περιφέρεια ο τάδε, κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι για το Δήμο Κατερίνης υπάρχει δυστοκία.Και σας το λέω απο σίγουρες πληροφορίες.Μέχρι αργά το βράδυ τα λέγανε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ με του υπέυθυνους για τις δημοτικές εκλογές του κόμματος.Κοιτάζανε και ξανακοιτάζανε τις δημοσκοπήσεις των υποψηφίων..Δέν τους βγαίνει με τίποτε..Μόνο στράτευση άλλων ελπίζουν.. ελα όμως που οι βουλευτάδες του Νομού δέν λένε να κοιτάξουν προς Δημαρχία μεριά και ο ένας τα φορτώνει στον άλλο.
Βέβαια όπως πολύ σωστά είπε ένας φόλα ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ, αφού Γιάννη μου δέν θέλεις ξανά Δήμαροχς γιατί κρατούσες τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Σάββα και δέν άφηνες άλλον επικεφλή να κάνει αντιπολίτευση και να ανδειχτεί μέσα απο τον συνδυσμό σου;Τώρα που το σκέφτομαι πολύ σωστή η παρατήρηση του φίλου.
Απο την άλλη, λένε κάποιο και σύ Θανάση γιατί δέν την κάνεις προς Δημαρχία αφού ήθελες τρανό Δήμο, με όλα τα πανωχώρια;Αντε τώρα να βγεί συμπέρασμα. δύσκολο έ;
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: