Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο Ντέμης Ρούσσος στην Πιερία στην αγκαλιά του Αρχαίου Θεάτρου Δίου και του Φεστιβάλ Ολύμπου Σάββατο 7 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
Ο νέος που γοήτευσε με τη φωνή του την Ελλάδα και τον Κόσμο, ο Ντέμης, που σημάδεψε τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980, επιστρέφει το 2010 στο κοινό, που τον πρωτοανέδειξε, για ..
μια ελληνική περιοδεία, από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Πιερία, που τόσο θαύμασε και αγάπησε την μοναδική ποιότητα και χροιά της φωνής του, ως μέλος του συγκροτήματος «Aphrodite’s Child».
Στη συναυλία αυτή, που διοργανώνεται από το Δήμο Δίου σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου, ο εκ Αλεξανδρείας την καταγωγή, Ντέμης Ρούσσος (Αρτέμιος Βεντούρης Ρούσσος) με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής του, αναμένεται με το επικοινωνιακό ταλέντο του και το ξεχωριστό χαμόγελο του να καταπλήξει ξανά τα πλήθη σε μια νοσταλγική βραδιά τραγουδώντας ξανά, διαχρονικές επιτυχίες του όπως, «Forever and Ever, we shall dance», «It’s five o’ clock», «September», «My reason», «My friend the wind», το «Goodbye my love goodbye», «Mammy blue, «Τρίγκι, τρίγκι μάνα μου»,» αλλά και νέα τραγούδια του, όπως το «I’m on my way», προσελκύοντας θαυμαστές και από τη νέα γενιά.
Ο Ντέμης Ρούσσος, ο καλλιτέχνης με  την ιδιότυπη χαρακτηριστική φωνή που έδωσε ένα ιδιαίτερο στίγμα στην ποπ και ροκ σκηνή στα τέλη των sixties με τη συμμετοχή του στους Aphrodite's Child και, στη συνέχεια, με την εκπληκτική σόλο πορεία του, φτάνει στην Πιερία το Σάββατο, 7 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο Δίου στη συναυλία με τίτλο «Being Demis-World Tour». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ορχήστρα νέων του δήμου Δίου θα συνοδεύσει τον καλλιτέχνη σε τρία τραγούδια. Αναμφισβήτητα, θα είναι μια ξεχωριστή και νοσταλγική βραδιά, όπου οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν τα νιάτα τους ενώ οι νέοι, θα θαυμάσουν το διεθνές ίνδαλμα, τον άνθρωπο που πέτυχε να πάει ψηλά το ελληνικό όνομα στο ποπ και ροκ τραγούδι.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο εκδοτήριο του ΟΡ.ΦΕ.Ο στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον, στο Αναψυκτήριο του Αρχαιολογικού Πάρκου του Δίου και στο γραφείο πληροφοριών του Δήμου Λιτοχώρου. Τιμή εισιτηρίου 25€ (Κανονικό) και 20€ (Φοιτητικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: