Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Πιερικός - Διπλή προπόνηση χθες ο Πιερικός

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010 
Παρά τη φοβερή ζέστη που επικρατούσε χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Η πρωινή προπόνηση έγινε στις 9:30 και .. τελείωσε περίπου στις 11:00 και η απογευματινή άρχισε στις 19:20 και τελείωσε στις 21:00 το βράδυ. Όλες οι ασκήσεις του Γιώργου Χατζάρα ήταν με μπάλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Πιερικού βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης σε κίνηση εκτελώντας διάφορα παιχνίδια όλα με μπάλα.
Και σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα.

Ήρθε ο Μαρτσέλο Πέντα αλλά δεν προπονήθηκε.
Η Μαρτσέλο Πέντα είναι από χθες στην Κατερίνη, όπως πληροφορηθήκαμε από άνθρωπο της ΠΑΕ, αλλά δεν ήταν παρών στη χθεσινή προπόνηση.
Το μέλλον του Πέντα στον Πιερικό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να καθορίσει. Ο Πιερικός θέλει να τον κρατήσει αλλά όχι με το υψηλό συμβόλαιο που είχε.
Ο Πέντα από την πλευρά του δεν απάντησε στη νέα προσφορά ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Έτσι η συνάντηση που αναμένεται να γίνει σήμερα θα δώσει τέλος στο θέμα αυτό που έγινε σήριαλ.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Πέντα έχει πρόταση από το Διαγόρα, ομάδα στην οποία κατέληξε ο Μαρτίνεζ και ο οποίος πάντα σύμφωνα με αυτά που λέγονται είναι αυτός που θα τον πάρει στο Διαγόρα που βέβαια δεν αποκλείεται καθώς του λένε ότι θα πάρει τα χρήματα του υψηλού συμβολαίου που είχε με τον Πιερικό.

Παίκτης του Πιερικού ο 20ρονος Συμεωνίδης Ηλίας

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση Σφενδάμης, στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Πύδνα Κίτρους της Δ’ Εθνικής και έπαιξε στο πρωτάθλημα αυτό.
Από την Πύδνα Κίτρους μεταγράφηκε στην ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης και από χθες είναι παίκτης του Πιερικού. Υπέγραψε συμβόλαιο και χθες έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον Πιερικό.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: