Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Μπάτε σκύλοι αλέστε…

Εγκατέστησαν, εν κρυπτώ, κεραία κινητής τηλεφωνίας στο πιο ψηλό σημείο (σε πυλώνα φωτισμού) του γηπέδου του Πιερικού!
Κάτω από.. τη μύτη του δήμου Κατερίνης και πάνω από τα κεφάλια δεκάδων αθλητών, προπονητών, γυμναστών και φιλάθλων άγνωστη (ακόμα) εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, εγκατέστησε κεραία σε πυλώνα φωτισμού του γηπέδου του Πιερικού. Η κεραία δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία, αλλά έστειλε δυνατό σήμα για την κατάσταση που επικρατεί στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, το οποίο στην κυριολεξία θυμίζει ξέφραγο αμπέλι!
Την Κυριακή το πρωί, συνελήφθησαν από την Αστυνομία και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο δύο άτομα, τα οποία εγκατέστησαν παράνομα την κεραία στον βορειοδυτικό πυλώνα φωτισμού του γηπέδου, ενώ επισήμως η Πολεοδομία ενημερώθηκε για το συμβάν την Τετάρτη το μεσημέρι από την Αστυνομία. Εν τω μεταξύ (από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι το πρωί της Πέμπτης) η κεραία απομακρύνθηκε από τον πυλώνα και πριν προλάβει να κάνει αυτοψία η Πολεοδομία, οι υπάλληλοι της οποίας όταν πήγαν στο σημείο δεν βρήκαν τίποτα.

Η προσπάθεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας, χωρίς την έγκριση του Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης Κατερίνης (ΟΑΚΑΚ), φέρνει στο φως μια σειρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός, προβλήματα που συνθέτουν εικόνα διάλυσης και μετάθεσης ευθυνών.
Το περιστατικό αγνοούσε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Γιώργος Γκοτζαμανίδης, ο οποίος δήλωσε ότι έχει υποβάλλει την παραίτησή του από τον Οργανισμό πριν δύο εβδομάδες, αιφνιδιάζοντας μας, μιας και ουδέποτε υπήρξε τέτοια ενημέρωση. Ερωτηθείς για το ποιος τον αντικαθιστά, απάντησε «ρωτήστε το δήμαρχο», ενώ συμπλήρωσε ότι πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κλειδιά και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει τις πόρτες σ’ αυτούς που εγκατέστησαν την κεραία, αγνοώντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η ενδεχόμενη λειτουργία της για δεκάδες αθλητές, γυμναστές και προπονητές. «Εδώ και τέσσερις μήνες έχω ζητήσει προσωπικό για τη φύλαξη του Σταδίου, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα», κατέληξε ο κ. Γκοτζαμανίδης.
(Πολιτεία/Β.Ζ.)

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: