Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γ.Παπανδρέου

ΑΘΗΝΑ 03/05/2010 

nooz.gr

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα έχει σήμερα Δευτέρα στις 11:00, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συμφωνία της Ελλάδας με τους «δανειστές» της και το νέο ....πακέτο μέτρων που ανακοινώθηκε την Κυριακή.
Ο κ.Παπανδρέου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κάρολο Παπούλια ζήτησε τη σύγκλιση  του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Ανάλογο αίτημα έχει διατυπώσει και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει σήμερα στις 13:30, μετά από αίτημά του, ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί σήμερα στις 12.30 μ.μ, με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al - Thani. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις και στη συνέχεια γεύμα εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 8.00 μ.μ., ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στο Intercontinental 

Δεν υπάρχουν σχόλια: