Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Γιώργος Γκουγκουλιάς

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010
Συνήλθε ουσιαστικά ο Γιώργος Γκουγκουλιάς που απουσίαζε λόγω ασθένειας από τις προπονήσει και χθες ήταν παρών στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών που έγινε στις 16:00 αλλά δεν προπονήθηκε για λόγους προληπτικούς. Σήμερα ο ..Γκουγκουλιάς θα προπονηθεί κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Πειραιώς. Βέβαια η ασθένειά του τον εξάντλησε και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Παρόντες ήταν και οι Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης που όμως δεν προπονήθηκαν ενώ ο νεαρός Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Λαζαρίδης δεν προπονήθηκε γιατί δεν πήρε τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε (επρόκειτο να τα πάρει αργά το απόγευμα) ενώ ο Τσιτλακίδης μετά από σύσταση του γιατρού που τον παρακολουθεί θ’ αρχίσει προπονήσεις από τη Δευτέρα.
Απουσίασε ο Γουμάγιας γιατί πήγε στη Θεσ/νίκη για να του κάνει ένεση στο γοφό ο γιατρός της ΠΑΕ Πιερικός κ. Μανώλης Παπακώστας. Η περίπτωση του Γουμάγια δεν είναι κάτι που ανησυχεί τον προπονητή του Πιερικού γιατί ο έμπειρος και ικανότατος γκολκίπερ θα προπονηθεί σήμερα κανονικά και θα είναι παρών στο παιχνίδι της Κυριακής.
Η χθεσινή προπόνηση
Με τη σημερινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η εβδομαδιαία προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού αλλά η αποστολή θ’ ανακοινωθεί μετά την ελαφρά προπόνηση του Σαββάτου.
Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές και άρχισε με το ζέσταμα το οποίο περιλάμβανε δρομικές ασκήσεις ρυθμού και συναρμογής και ασκήσεις τεχνικής σε δύο γκρουπ. Στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής κα κυκλοφορίας σε περιορισμένο χώρο.
Ακολούθησε ένα εικοσάλεπτης διάρκειας δίτερμα στο οποίο έγιναν όλες οι στημένες φάσεις. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση και θ’ αρχίσει στις 16:30.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: