Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010
Παίζει πολύ η λέξη συναίνεση τις τελευταίες ημέρες.
Συναινετικό διαζύγιο ….Συναίνεση για την οικονομία…
Δικαιώθηκαν αυτοί που προέβλεπαν πως η λέξη συναίνεση δεν υπάρχει ούτε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παραλίας.
Η ουσία πέρα από τις φωνές, τις αποχωρήσεις και την καταψήφιση του προϋπολογισμού, είναι πως λύση δεν δόθηκε παρά που η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Γιώργος Κεραμιδιώτης δέχτηκαν όλες τις τροποποιήσεις που τους ζητήθηκε στον προϋπολογισμό.
Και παρόλο που διαβάστηκαν λεπτομερώς στο συμβούλιο όλες .......οι κινήσεις που αφορούν τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τις εκποιήσεις που ήταν το κύριο αίτημα των διαφωνούντων.   
Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως παραμένουν απλήρωτοι οι υπάλληλοι του δήμου. Που είναι αυτοί που περιμένουν με μεγαλύτερη αγωνία την απόφαση της Περιφέρειας για το εάν ο προϋπολογισμός θα γίνει δεκτός…
Εντάξει, έγινε κατανοητό ότι υπάρχει πρόβλημα. Όμως τώρα φτάνει. Αναδείχθηκε το πολιτικό ζήτημα που εγείρεται για τη διοίκηση. Οι εργαζόμενοι, γιατί πρέπει να την πληρώσουν, ακόμη δεν κατάλαβα.
Θα έχουμε συνέχεια.
Πάμε τώρα στα διαζύγια που είναι της μοδός. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η μικρή μας Ελένη.
Μπράβο ρε Ελένη….Δώσε και σώσε. Δώσε τροφή για κουτσομπολιά, γιατί δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε και να ακούμε για σκληρά μέτρα, για κλείσιμο δρόμων, για οικονομική ασφυξία και όλα τα λοιπά.
Τουλάχιστον ζούμε το …δράμα σου και χτυπιόμαστε ομαδικώς στις οθόνες μας. Πάει περίπατο ακόμη και το διάγγελμα του πρωθυπουργού μπροστά στο αποκαλυπτικό δελτίο του Star.
Ποιος είπε ότι δεν μας νοιάζει η οικονομία; Αλλά, τι να καθίσουμε να ακούσουμε; Αφού το αισθανόμαστε το πρόβλημα, στο πετσί μας. Κι άλλο; Να μας το περιγράψουν;
Στροφή στην ποιότητα λοιπόν…στην τέχνη, στον πολιτισμό και στο …κουτσομπολιό. Ας ασχοληθούμε με πιο ευχάριστα θέματα.
Όχι ότι το διαζύγιο είναι ευχάριστο πράγμα…αλλά έτσι όπως το κατάντησαν κι αυτό…
Άσε που πιστεύω ότι ήταν στημένο και από το ΠΑΣΟΚ για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα καθημερινά προβλήματα.
Έχω μύτη εγώ.
Τα χιόνια δεν έρχονται, τα καλά νέα δεν έρχονται, μόνο πρόσθετα μέτρα έρχονται ανά εβδομάδα κιόλας.
Α…ξέχασα. Έρχονται και οι Αποκριές. Καρναβάλια….επίκαιρα όσο ποτέ.
Να και μια ευχάριστη είδηση: Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας ανακοίνωσε την απόφαση του ΣΚΑΙ και ΣΚΑΙ 100,3 να στηρίξει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και ειδικά το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2010» ως χορηγός επικοινωνίας. 
Στο εξής, οι δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, θα προβάλλονται από τους ΣΚΑΙ 100,3 και ΣΚΑΙ, ειδικά από την εκπομπή ECO NEWS της κυρίας Χριστοφυλίδου.
Θεωρούμε πως πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, μια αναγνώριση των κοινών προσπαθειών μας τα δύο τελευταία χρόνια. Η φωνή των ενεργών πολιτών της Πιερίας ακούγεται εδώ και πολύ καιρό σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκει πλέον την αναγνώριση και την προσοχή που της αξίζει., αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα και τέλος  ευχαριστεί θερμά ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, τους φίλους της, τους φορείς της πόλης της Κατερίνης και ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, ειδικά του Νομού Πιερίας, που συνεργάστηκαν μαζί της, στήριξαν και πρόβαλλαν τις δράσεις της.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: