Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΣΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΡΙΤΗ 15-12-2009


Στις 10/12/2009 συνεδρίασε η νεοεκλεγείσα (26/11/2009) Ε.Γ. της ΠΑΣΚ-ΔΥ Ν. Πιερίας με θέμα: ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ  
Στην συνεδρίαση αποφασίστηκαν, μετά από συζήτηση και αφού προηγήθηκε εισήγηση τον Γραμματέα της Ε.Γ. ΠΑΣΚ-Δ.Υ. Ν. Πιερίας τα παρακάτω:
1. Έγινε χρέωση των μελών της Ε.Γ. των Τοπικών Οργανώσεων ΠΑΣΚ στους χώρους Δουλειάς στο Δημόσιο Τομέα. Η κατανομή έχει ως εξής:
1) Σταμπούρλος Παναγιώτης-Νομαρχία,
2) Ιωαννίδης Βασίλης-Δάσκαλους και καθηγητές,
3) Φυρινίδης Λάζος-Νοσοκομείο Κατερίνης,
4) , Σκούμπας Δημήτρης-Εφορία,
5)Μισιτσάκης Αθανάσιος ΨΙΜΠΟ,
6) Θώδη Ελένη Νοσοκομείο και
7) Παπακώστας Στέφανος-ΟΤΑ.
Τα μέλη της Ε.Γ. που έχουν χρεωθεί, μετά από την απόφαση της Ε.Γ., τους χώρους δουλειάς, έχουν την ευθύνη του συντονισμού και προγραμματισμού της δράσης των Τοπικών ΠΑΣΚ, σε πολιτικό και οργανωτικό επίπεδο καθώς και για την συνδικαλιστική τους δράση.
2. Να ξεκινήσει η ανασυγκρότηση των Τοπικών ΠΑΣΚ-Δ.Υ. μέσα από Γενικές Συνελεύσεις και να εκλεγούν νέες Γραμματείες όπου έχουν λήξει η θητεία τους (όταν έχουν υπερβεί τα 3 χρόνια) και όπου έχουν προσωρινές Γραμματείες.  Η διαδικασία αυτή πρέπει να υλοποιηθεί έως 30/1/2010.
3. Να πραγματοποιηθεί έως 14/3/2010 ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ (Συνέλευση  Νομού) των μελών των Τοπικών Οργανώσεων της ΠΑΣΚ-Δ.Υ. του Νομού στα πλαίσια της προκήρυξης του Συνέδριο της ΠΑΣΚ-Δ.Υ. που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Γ. ΠΑΣΚ-Δ.Υ. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: