Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Νικηφόρο πέρασμα του ΟΦΗ από την Κατερίνη

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-11-2009

Σκόραρε ο Μανούσος για τον ΟΦΗ Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό, του οποίου επιβλήθηκε 2-1, βελτιώνοντας αισθητά τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα. Τα γκολ της ομάδας του Νίκου Γκουλή πέτυχαν οι Οργανίστα και Μανούσος, ενώ για τους Κατερινιώτες είχε ισοφαρίσει ο Μακρής. Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Πιερικός.
Το ματς ήταν αμφίρροπο και οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν τη νίκη, όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που την πανηγύρισαν μιας και ήταν περισσότερο ουσιαστικοί σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους. Οι παίκτες του Νίκου Γκουλή άνοιξαν το σκορ στο 26' με σουτ του Οργανίστα εκτός περιοχής και μετά από πάσα του Βλόνταρτσικ.
Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, o Μακρής με σουτ έφερε το ματς στα ίσα και ενώ στο 35' ο Βλόνταρτσικ είχε οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου διατήρησε την υπεροχή, χωρίς όμως να την αξιοποιήσει. Οι γηπεδούχοι, πάντως, ζήτησαν πέναλτι στο 66' όταν μετά από σέντρα του Πέντα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πίτσου, όμως ο διαιτητής είχε αντίθεση άποψη.
Τελικά, το ματς κρίθηκε στο 82' όταν ο Κοκκινάκης επιχείρησε σέντρα και από κοντά ο Μανούσος με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα, Καρακούτση.
Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, ενώ η λήξη του αγώνα προκάλεσε ένταση και είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε μέχρι και αντιπαράθεση των δύο προπονητών.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Εξουζίδης, Φρέντερικς (87' Λαναρής), Παντελιάδης, Μακρής, Τασίδης, Μαρτίνες, Ντεμπελέ (57' Ολγκίν), Θάνος (74' Γκουγκουλιάς), Πέντα.
ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Πετράς, Οργκανίστα, Αγρίτης (89' Καρακατσάνης), Πίτσος, Κοκκινάκης, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Ζορμπάς (61' Μανούσος), Μπερτίν, Κωνσταντινίδης. (21/11 16:51)...
www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: