Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ολα για όλα στην Ουκρανία


ΚΥΡΙΑΚΗ 15-11-2009


Η Εθνική θα τα παίξει «όλα για όλα» στην Ουκρανία την ερχόμενη Τετάρτη.
Το πρώτο παιχνίδια -μπαράζ με αντίπαλο την ομάδα του Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο έληξε 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο, ένα αποτέλεσμα που φάνηκε ότι δεν αφήνει δυσαρεστημένο τον Οτο Ρεχάγκελ. Κι αυτό, γιατί ο προπονητής της Εθνικής γνωρίζει πως με ένα γκολ στο εκτός έδρας ματς, μπορεί να φέρει τα «πάνω -κάτω». Η Εθνική, πάντως, συνεχίζει να έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ουκρανία πήγε για την ισοπαλία και την πήρε. Η Εθνική, θέλησε να παίξει με τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά, δημιούργησε κάποια ρήγματα, αλλά η αντίπαλη άμυνα στάθηκε καλά και τελικά το 0-0 κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα.
Σε ένα άθλιο τερέν  που έμοιαζε  περισσότερο με χωράφι,  οι δύο ομάδες  ήταν δύσκολο να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Και είναι απορίας άξιον πώς το ωραιότερο γήπεδο της Ελλάδας,  το ΟΑΚΑ, έχει τέτοιον αγωνιστικό χώρο.
Στο 3' σε φάουλ του Σεβτσένκο ο Τζόρβας έδειξε τα αντανακλαστικά του και στο 15' κόπηκε αναίτια ως οφ-σάιντ ο Σαλπιγγίδης!Μάλιστα, τότε έδωσε  την πάσα στον ....

Γκέκα, μπήκε γκολ, αλλά η φάση είχε σταματήσει άδικα!
Στο 45' ο Καραγκούνης χτύπησε το φάουλ και ο Γκέκας με κεφαλιά υποχρέωσε τον Πιάτοφ σε θεαματική απόκρουση.
Να τονιστεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποιες  μεγάλες στιγμές.Μόνο στο 80' σουτ του Σαμαρά έφυγε άουτ και φυσικά στις καθυστερήσεις όταν σε σέντρα του Κατσουράνη, ο Κυργιάκος ατύχησε σε κεφαλιά που πέρασε άουτ.
Διαιτήτευσε ο Γάλλος Ντουαμέλ.
Κίτρινη:  Παπασταθόπουλος.
Ελλάδα: Τζόρβας, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης(71' Μήτρογλου), Σαμαράς, Γκέκας(64' Χαριστέας), Βύντρα, Καραγκούνης.
Ουκρανία: Πιάτοφ, Κομπίν, Κούτσεφ, Ρακίτσκι, Κατσερίμπι, Ρόταν(46' Γιαρμολένκο), Γκούσιεφ(82' Αλίεφ), Μίχαλικ, Σεβτσένκο, Μιλέφκσι.(ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: