Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Το troktiko μεγάλωσε, αλλά μυαλό δεν έβαλε

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 -ΠΗΓΗ

Επιτέλους, πρέπει να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σοβαρά και να μην πετάνε ψέματα που παραδόξως... συμπίπτουν με την τελική αγόρευση του συνήγορου υπεράσπισης των "Βατοπεδινών", ο οποίος, μη έχοντας καμία απολύτως υπερασπιστική γραμμή, δεν μίλησε καν για την ταμπακιέρα. Και η ταμπακιέρα είναι μόνο μία: Η μη έκδοση και δημοσίευση της απόφασης από την κα Ψάλτη. Για αυτό καταδικάστηκαν και οι τρεις.

Όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν έχουν τι να πουν για την καθυστέρηση της έκδοσης της απόφασης, που έδωσε έτσι χρόνο στην κυβέρνηση της Ν.Δ. (με υπογραφή Πέτρου Δούκα) να παραιτηθεί από την απόφαση. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να το επαναλαμβάνω: Το ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε από μια δίκη, που την είχε κερδίσει... αλλά η κα Ψάλτη με τις πιέσεις των μοναχών, δεν την έβγαλε ποτέ!

Για τον Εισαγγελέα Φλωρίδη. Τους διαφεύγει "εντέχνως" το ποιος είναι ο ρόλος του Εισαγγελέα. Προτείνει. Δεν βγάζει την απόφαση. Και ο αδερφός του, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε έβγαλε την υπόθεση. Ούτε καν ασχολήθηκε.

Για τον Πεταλωτή. Εμφανής η προσπάθεια λασπολογίας, μιας και πλέον είναι και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όμως αν δεν ήταν αυτός, μαζί με τους πρωτεργάτες της αντίστασης κατά των Βατοπεδινών, Θανάση και Σωκράτη Ξυνίδη (βουλευτή πλέον ΠΑΣΟΚ) δεν θα μάθαινε ποτέ η υπόλοιπη Ελλάδα τα καμώματα των Βατοπεδινών...

Ακόμη και η επίθεση στον καλό και σεβαστό από όλους Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμων, που από την αρχή είχε ταχθεί κατά των διεκδικήσεων των Βατοπεδινών και υπέρ των συμφερόντων των Ξανθιωτών, δείχνει ότι το ποστ τους είναι καθαρά υποκινούμενο από γνωστούς και μη εξαιρετέους ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ κύκλους της Ξάνθης...!

Μπράβο στα τρωκτικά! Για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι ζουν σε πολύ υγρές και σκοτεινές τρύπες...

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: