Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ ερχεται, η αλλαζονεια ηρθε ηδη!

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ

tuyir

Δεν κρυφτηκα ποτε πισω απο το δαχτυλο μου. (αλλωστε πλεον λογω διαστασεων ουτε πισω απο …δεντρο δεν μπορω να κρυφτω! ) Ψηφιζα και θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ. Δεν το κανα ομως στις εκλογες του 2004 και του 2007, οχι βεβαια γιατι θεωρουσα οτι η Νεα Δημοκρατια ειναι καλυτερη, αλλα γιατι πιστευα πως το ΠΑΣΟΚ πρεπει να τιμωρηθει και να αλλαξει. Να αποβαλλει την αλλαζονεια της εξασφαλισμενης εξουσιας και να φτυσει τους επαγγελματιες καρεκλοκενταυρους. Απο την καταρτιση των ψηφοδελτιων θελω να πιστευω πως γινανε βηματα σε αυτη την κατευθυνση. Και οι δηλωσεις περι κουστουμιων του Γιωργακη…εεεε, σορυ, του Γιωργου ηθελα να πω, αυτο φαινεται να δειχνουν.
Βλεπω ομως με μεγαλη μου λυπη τις τελευταιες μερεςτην αλλαζονεια να επιστρεφει. Το βλεπω σε ομιλιες υποψηφιων, το βλεπω στο κυνηγι των σταυρων, το βλεπω στο τουπε εξαφανισμενων επι χρονια “στελεχων” (τρομαρα τους), το βλεπω ακομη και στο υφος χιλιων καρδιναλιων με την σιγουρια της ευκολης νικης και της εξασφαλισμενης αυτοδυναμιας που προβαλεται και θα φτασουμε σε περιπτωση νικης ακομη και με 6 μοναδες αλλα χωρις αυτοδυναμια να μιλαμε για…. ηττα!!! Μακαρι να βγω ψευτης και μακαρι ο Γιωργος να κοψει μερικους κωλους απο νωρις, γιατι μετα την εχασε την μπαλα.
Κλεινοντας θελω να θυμισω κατι σε ολους αυτους:
Αυτες τις εκλογες δεν τις κερδιζει το ΠΑΣΟΚ, τις χανει η Νεα Δημοκρατια. Το ΠΑΣΟΚ (αν) θα κερδισει μ θα ειναι στις επομενες εκλογες, οπου και θα κριθει για το εργο του.
Υ.Γ. Δεν ειμαι καλος στον γραπτο λογο για αυτο και δεν καταφευγω συχνα σε αυτον και συγγνωμη αν σας κουρασα. Διαβαστε εδω απο ενα μαιτρ του ειδους μια αναλογη τοποθετηση.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: