Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ στην ΠΙΕΡΙΑ ; ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ;



















Ποιοί θα είναι τελικά οι υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία;!!!!!!!
Μαίνεται τις τελευταίες ημέρες το παρασκήνιο για τους υποψήφιους βουλευτές της Πιερίας στο ΠΑΣΟΚ και επειδή, πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται.. αφού πραγματικά πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, με εκείνους που προσπαθούν να εισβάλλουν σε πόρτες της κομματικής εξουσίας για εξασφαλίσουν τον εαυτό τους... στέλνω ένα μήνυμα...Γιώργο.... κλείστους την πόρτα...γιατί...
Στην Πιερία, εδώ και δεκαετίες, στις κομματικές νομενκλατούρες, επικράτησαν πολλά αξιόλογα στελέχη που έδωσαν πολλά θετικά.Υπήρξαν όμως και στελέχη τα οποία με τις πράξεις και παραλείψεις τους, πλήγωσαν τον εγωισμό και τη δημοκρατικότητα των οπαδών της δημοκρατικής παράταξης... Παρά τις πολλές αλλαγές που συντελούνται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, πάντα υπάρχουν οι επιτείδιοι, που κρατούν τα στεγανά, επιβιώνουν πολιτικά αφού είναι αρκετά επιτήδειοι, αλλά επι είκοσι οκτώ χρόνια, συντηρούν μία εικόνα αρνητική, με την υπέρμετρη φιλοδοξία τους.Υπάρχουν, (ευτυχώς λίγοι), που έχουν περάσει απο όλες τις προβεβλημένες θέσεις της πολιτικής.. και δέν μπορούν να κατανοήσουν.. ότι για όλα υπάρχει και ένα τέλος.. ότι εν πάσει περιπτώσει.. κούρασαν και κουράστηκαν.
Δέν είναι δυνατόν και σήμερα με ίντριγκες.. πολιτικές τρικλοποδιές.. συμπαιγνίες.. να προσπαθούν να καρατήσουν μπροστά και ζωντανή την πολιτική τους ύπαρξη... Αυτοί λοιπόν οι "λίγοι",χρησιμοποιούν με κάθε μέσο, συνήθως αθέμιτο, για να καταφέρουν να κρατηθούν σε κάποια καρέκλα.. έστω και άν την αλλάξουν.. καρέκλα νάναι και ότι νάναι.. γιατί χρόνια τώρα αυτό κάνουν...
Ομως ο λαός άρχισε να υποψιάζεται, ότι δέν μπορεί και δέν πρέπει να στηρίξει πρόσωπα που χωρίς "καρέκλα" δέν υπάρχουν, πρόσωπα που ο υποτιθέμενος αγώνας τους δέν είχε ποτέ και δέν έχει αγνή πρόθεση, αλλά "δούνε και λαβείν", "λαβείν" πάντα για τον εαυτό τους.Ισως κάποιοι να πούν "μα ποιούς εννοεί;".Δέν χρειάζεται να τους ονοματήσω.. τους γνωρίζει ο λαός της Πιερίας.
Και άν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου πρέπει να αλλάξει, θα αλλάξει με νέα πρόσωπα στο προσκήνιο της πολιτικής.. και όχι με πρόσωπα που επι σειρά ετών πληγώνουν το ΠΑΣΟΚ, με την άκρατη φιλοδοξία τους, που "μετέρχονται κάθε μέσου για να επιβιώσουν"..
Αυτές τις μέρες στα πολιτικά πηγαδάκια της Πιερίας συζητιούνται, .....το τί παρασκήνιο προσπαθούν αν επιβάλλουν ορισμένοι για να μπορέσουν, είτε να οφεληθούν οι ίδιοι, είτε να επιβάλλουν άλλους.. ώς μπροστάρηδες σε τούτον τον αγώνα.. αφού ώς γνήσιες αλεπούδες της πολιτικής, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό , προσβλέπουν στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ που φαίνεται να έρχεται..
Βέβαια, πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να απομωνώνουν με την ψήφο τους πρόσωπα, που μονίμως θέλουν να καρπώνονται απο την εξουσία.. τους λεγόμενους μόνιμα κομματικοδίαιτους.
Γιατί νάι πρέπει να έχουνε ανανεωμένα ψηφοδέλτια στα κόμματα, αλλά με πραγματική ανανέωση προσώπων και όχι με πρόσωπα που κούρασαν σε άλλες θέσεις και τώρα προσπαθούν να καταλάβουν άλλη θέση.Για τί έτσι δέν έιναι ανανέωση, αλλά αναπαλαίωση με φθαρμένα υλικά.. σε άλλο τμήμα του οικοδομήματος.....
Υ.Γ Εχουμε καιρό μπροστά μας και θα επανέλθω!!!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: