Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Δικοί του Σισέ-Κατσουράνη, πάει για Καστίγιο;




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού αφού υπέγραψε μετά τα μεσάνυχτα το τετραετές συμβόλαιό του με την πράσινη ΠΑΕ, μετά τις συζητήσεις που είχε σε θερμό κλίμα με τον Νικόλα Πατέρα και τον Χενκ Τεν Κάτε.
Ο Γάλλος σταρ ήταν εκστασιασμένος από την υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού που παραμέρισε κάθε αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο ελληνικο πρωτάθλημα, υπέγραψε το συμβόλαιο και τις επόμενες ημέρες θα επιλέξει το σπίτι που θα μείνει με την οικογένειά του στην Αθήνα ενώ θα είναι έτοιμος σύντομα να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.
Οι πράσινοι και την μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τον Λέτο ο οποίος θα έρθει την Κυριακή στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναίκός έχει κάνει κινήσεις και για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο από την Σαχτάρ, σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Για τη θέση του στόπερ φαβορί παραμένει ο Σουηδός Ματίας Μπιέρσμιρ της Γκέτεμποργκ με τις εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του στα τελικά του ευρωπαίκού πρωταθλήματος. Πάντως στη Σουηδία η μεταγραφή του 23χρονου άσου θεωρείται ήδη κλεισμένη.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: