Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Καμία ψήφος χαμένη.

Σάββατο, 23 Μάϊος 2009

Είναι προσφορά στην πατρίδα η συντριβή Καραμανλή και η απόσυρση του από την πολιτική ζωή του τόπου!



Ο πρωθυπουργός που αναλώθηκε στη συγκάλυψη των σκανδάλων, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά στις εκλογές της 7ης Ιουνίου. Είναι μοναδική ευκαιρία για τους Ελληνες πολίτες, ν αποδείξουν οτι η ως τώρα σιωπή τους, δεν ήταν παρά μια άσκηση υπομονής, για μια οργή που αναμένει τη κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθεί.
Είναι προσβολή για την αξιοπρέπεια του καθενός ξεχωριστά, η απαράδεκτη στάση συγκάλυψης των σκανδάλων, ενός πρωθυπουργού που χαρακτήριζε -και σωστά- Αρχιερέα της Διαπλοκής, τον προκάτοχό του.
Την Κυριακή της 7ης Ιουνίου, ας δώσουμε ένα σκληρό πολιτικό μάθημα στον πρωθυπουργό που έβαλε λουκέτο στη Βουλή, όταν τα σκάνδαλα πλησίαζαν στην αυλή του, έναν πρωθυπουργό που με απαράδεκτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, φρόντισε να διασώσει τους βουτηγμένους στη διαφθορά υπουργούς που ο ίδιος επέλεξε να επανδρώσουν την κυβέρνησή του-αυτή τη χαζοΔεξιά παρένθεση.
Η συντριβή Καραμανλή, θα τον στείλει μια ώρα αρχύτερα σπίτι του και θα επιτρέψει στην Νέα Δημοκρατία ν αναζητήσει έναν ηγέτη με αυτοπεποίθηση και κυρίως με όραμα. Εναν ηγέτη που θα έχει τη περηφάνια να μην υποκλίνεται στους νταβατζήδες του τόπου...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: