Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Πετρούλα Κωστίδου: Η Ελληνίδα Πάρις Χίλτον!! ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2009

Πετρούλα!

Την Παρασκευή 8 Μαίου 2009 και ώρα 22.30 η Πετρούλα θα παρουσιάσει επίδειξη μόδας στην Κατερίνη στο μεγάλο νυχτερινό κέντρο GOLD στην Παραλία Κατερίνης.Στην επίδειξη θα πάρουν μέρος πολλά γνωστά μοντέλα σε μιά ακόμη διοργάνωσηαπο το Βασίλη Μπατάλα. Και βέβαια η Πετρούλα αναμένεται να κλέψει την πράσταδη με τα νάζια της!!!!!!

Ε να μήν πούμε και δύο λόγια για την Πετρούλα;
Το ατίθασο κορίτσι από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης που, που έλεγαν οι κακές γλώσσες έδερνε τους συμμαθητές της γιατί τη φώναζαν Πίπη Φακιδομύτη.

Μπορεί να έφυγε χωρίς τίτλο (Σταρ Ελλάς τότε βγήκε η Δούκισα Νομικού), αλλά δεν το άφησε να πέσει έτσι κάτω κι εκνευρισμένη πέταξε τις γόβες της στους κριτές (μα πόσο Πάρις!), κερδίζοντας τα πρώτα 15 λεπτά διασημότητας. Πεισμωμένη να πάρει στέμμα και πολλά ακόμα λεπτά δημοσιότητας έφτασε μέχρι το Λας Βέγκας, μαζί με 79 ακόμα υποψήφιες για τα καλλιστεία Hawaian Tropic και τερμάτισε στο νούμερο έξι (που είναι σέξι, όπως θα έλεγε κι η ίδια).

Όλα αυτά έφεραν κι άλλα πολλά λεπτά on air-εμφανίσεις με πάντα σέξι νιαουρίσματα, επίσης, ("so Πάρις!") που την προσγείωσαν στο πάνελ του «Υπάρχει Λόγος», ρόλος για τον οποίο δήλωσε ευθαρσώς πως αμειβόταν με 5.000 ευρώ το μήνα (και δεκάδες συνάδελφοί της πανελίστες τη μίσησαν για πάντα). Τι κι αν το «Υπάρχει Λόγος» κόπηκε νωρίς; Η Πετρούλα, που έδειξε και τα απαραίτητα upskirts (τελείως a la Paris), που μέχρι και να δοκιμάζει εσώρουχα είχε βγει σε link στο πρωινάδικο, είναι ίσως η μόνη που μόνο χαμένη δεν βγήκε. Με το πείσμα, το πλατινέ νάζι και το "σέξι" σημαία της, έφτασε στην κορύφωση παρουσιάζοντας καθημερινό 3λεπτο δελτίο καιρού, που εκτίναξε στα ύψη τις θεαματικότητες του Star. H φιγούρα της Πετρούλας να πετάει το... γουνάκι της και να δηλώνει «μόλις τελείωσα» έφερε μια θύελλα δημοσιότητας μέσα στις αλκυονίδες του Γενάρη και πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία. Η δικιά της τηλεοπτική καριέρα μάλλον μόλις αρχίζει.(απο yupi.gr)

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: