Σάββατο 30 Μαΐου 2009

1ο Παραδοσιακό Χορευτικό Αντάμωμα Δήμου Πιερίων


ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΙΟΥ 2009
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Η ΣΚΟΥΤΕΡΝΑ»
Ελατοχώρι 22 Μαΐου 2009
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
1ο Παραδοσιακό Χορευτικό Αντάμωμα Δήμου Πιερίων
Σάββατο 30 Μαΐου 2009 και ώρα 19:00 στο Ελατοχώρι
Μια εκδήλωση που φιλοδοξούν να αποτελέσει θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της ορεινής Πιερίας, διοργανώνουν το Σάββατο 30 Μαΐου 2009, στο Ελατοχώρι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης «Η Σκουτέρνα» και ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Ελατοχωρίου.
Πρόκειται για το 1ο Παραδοσιακό Χορευτικό Αντάμωμα Δήμου Πιερίων στο οποίο θα συμμετέχουν χορευτικά τμήματα από τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τον Πόντο, τα Νησιά και φυσικά από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους της Πιερίας.
Ήδη μέλη των δύο Συλλόγων και εθελοντές εργάζονται εντατικά για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης, την οργάνωση των χώρων του Ελατοχωρίου που θα πραγματοποιηθεί αυτή, καθώς και για την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία των μελών χορευτικών τμημάτων, αλλά και των επισκεπτών.
Η πρωτοβουλία αυτή των συλλόγων του Ελατοχωρίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πιερίων, είναι πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην ορεινή Πιερία και η επιτυχία της θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα πολιτιστικά δρώμενα του Ελατοχωρίου και θα αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα στην πολιτιστική ταυτότητα της ορεινής Πιερίας.
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: