Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Προς κάθε φίλο, σύντροφο, δημοκράτη πολίτη αυτού του τόπου:

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Απρ 2009

Επειδή είναι κανόνας μου να μην παραποιώ γεγονότα, αλλά να τεκμηριώνω την πραγματικότητα, παραθέτω παρακάτω ένα παλαιότερο βίντεό μου, που είναι πάλι επίκαιρο για τα ζητήματα διαφάνειας στην πολιτική ζωή του τόπου.
Από το 2004 (πριν τις εκλογές) με προσωπικό κόστος ο Γ. Παπανδρέου (αυτό του στέρησε ουσιαστικά την πρωθυπουργία το 2004 και το 2007) προσφέρθηκε να βάλει πλάτη και να βοηθήσει να καθαρίσει ο τόπος από τα πολιτικά λαμόγια και τα μεγάλα συμφέροντα. Και μάλιστα προσφέρθηκε δημόσια και με τόλμη και θάρρος, λέγοντάς το κατάμουτρα στον Νο1 εκφραστή και εκπρόσωπο των συμφερόντων αυτών...

Κανείς δεν τον άκουσε - κανέναν δεν τον βόλευε - πέσαν τα διάφορα λαμόγια να τον φάνε, με τα γνωστά αποτελέσματα που βιώνουμε όλοι σήμερα... Ένα κράτος παράλυτο και αφημένο στην τύχη του, με μια κυβέρνηση ανίκανη να αντιμετωπίσει την κρίση σε όλα τα επίπεδα, γιατί αναλώνεται σε καθημερινή βάση στη συγκάλυψη και το κουκούλωμα των ανομιών των βΟλευτών της, εξαιτίας της ομηρίας του Καραμανλή στα συμφέροντα, που όπως τελικά αποδείχθηκε, μόνο ο Γιώργος δεν προσκύνησε.

Στην ίδια συνέντευξη του 2004, ακούστε τα προφητικά λόγια του για τον Καραμανλή και την Ντόρα και τις διαπιστώσεις του, που σήμερα βγαίνουν αληθινές. Λόγια που θα μπορούσαν να υπωθούν και σήμερα, χωρίς να αλλάξεις ούτε τελεία... Από τότε έβλεπε ο Γιώργος ότι αυτό το κόμμα δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Προς αυτούς που πίστεψαν στο παραμύθι της νεοδεξιάς: "Στερνή μου γνώση..."

Προς όσους πιστεύουν τον Γ. Παπανδρέου: Μην γελιέστε. Δεν τελείωσε ακόμη ο πόλεμος. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προηγείται με 7,5% μονάδες, να κερδίζονται μάχες, όμως τα συμφέροντα δεν παρέδωσαν τα όπλα τους ακόμη...
Τώρα είναι που πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας!
Το 7,5% δεν είναι μόνο κατάκτηση του Παπανδρέου, αλλά των πολιτών που αρχίζουν πλέον και βλέπουν καθαρά. Κι όσοι βλέπουμε καθαρά οφείλουμε να κάνουμε και άλλους να δουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ! (ΑΠΟ Γ ΚΡΟΓΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: