Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !...


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Το ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για το κυβερνών κόμμα είναι κάτι παραπάνω από προ-φανές. Προφανής είναι όμως και η δυσαρέσκεια του λαού για το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Το στοίχημα για το Γιώργο Παπανδρέου, που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται σαν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στις εθνικές, αλλά και στις ευρωεκλογές, είναι να πείσει ότι θα κυβερνήσει με έντιμους και εργατικούς πολιτικούς, διατεθειμένους να δουν την πολιτική σαν εθελοντισμό και όχι σαν ευκαιρία πλουτισμού...
Δεν αμφιβάλουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έντιμος και κυρίως εργατικός!Αρκεί να διαλέξει στελέχη που θα έχουν την ίδια με αυτόν φιλοσοφία και όρεξη για προσφορά,αν πείσει για τις επιλογές του η αυτοδυναμία είναι κοντά!
Γιατί δυστυχώς και το ΠΑΣΟΚ έχει αμαρτωλό παρελθόν, κατά το οποίο η προσφορά κάποιων στελεχών του, αμαυρώθηκε από τις λεηλασίες κάποιων άλλων!!

Βέβαια για να φτάσουμε μέχρι την κυβέρνηση Παπανδρέου θα πρέπει πρώτα να απαλλαγεί ο τόπος από την κουστωδία του Καραμανλή! Κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο καθώς πεισματικά αρνούνται να παραδεχτούν την παροιμιώδη ανικανότητά τους και την εγκληματική λεηλασία του δημόσιου πλούτου, μέσα σε μόλις πέντε έτη διακυβέρνησης, και κυρίως πεισματικά αρνούνται να παραδεχτούν την τεράστια απέχθεια που έχει η πλειοψηφία του λαού, για τη γαλάζια λαίλαπα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: