Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Απίστευτο! Ο Πρετεντέρης έδωσε στεγνά τον Ψυχάρη και παρακάλεσε να αποσυρθεί το δημοσίευμα- ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ




Δευτέρα, 9 Μάρτιος 2009

Πήρε ο Πρετεντέρης τηλέφωνο το "Πρώτο Θέμα" και είπε ότι δεν ταξίδεψε αυτός στην πρώτη θέση αλλά ο Σταύρος Ψυχάρης που ήταν στην bussiness. Η τσαντίλα έγινε επειδή πήγε η αεροσυνοδός και ζήτησε από τον Παπανδρέου να πάει στην καλή θέση και μάλιστα ο διάλογος με την αεροσυνοδό:

Αεροσυνοδός: "Περάστε κ.Πρόεδρε μπροστά στην bussiness είναι και ο κ.Ψυχάρης"

Παπανδρέου: "Όχι ευχαριστώ , θα μείνω εδώ με την οικογένεια μου"

Αυτό το έμαθε ο Ψυχάρης και προφανώς έγινε έξω φρενών! Ο Γ.Πρετεντέρης λοιπόν πήρε τηλέφωνο στην εφημερίδα και έδωσε ...στεγνά τον Σταύρο Ψυχάρη ότι δεν ήταν αυτός στην πτήση αλλά ο Ψυχάρης!

"Δεν ταξίδεψα εγώ με τον Παπανδρέου αλλά ο...
Ψυχάρης. Σας ορκίζομαι και λέω την αλήθεια. Μην τον βάλετε. Δεν έχω σχέση. Δεν ήμουν στην πτηση" φέρεται να είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Μάλιστα ορκιζόταν ότι δεν ήταν ο ίδιος και από την εφημερίδα το θεώρησαν ότι θα τον αδικούσαν και το τράβηξαν το Σάββατο το πρωί!

Αλλά το σύστημα ξεκίνησε την διαρροή χωρίς να γνωρίζουν ότι θα εκθέσουν τον Σταύρο Ψυχάρη που τελικά γίνεται ρόμπα. Και βέβαια ο Πρετεντέρης που έδωσε στεγνά τον Ψυχάρη. Ένα απίστευτο παρασκήνιο και η αλήθεια για το δισέλιδο που πρόλαβε και έφθασε μέχρι την επαρχία αλλά από την Αθήνα αποσύρθηκε που σημαίνει ότι το τηλέφωνο έγινε το Σάββατο. Αλλιώς θα προλάβαιναν όλα τα Πρώτα Θέματα

troktikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: